2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 35 پست
خوب دیگ بیخیال ۳۳۳  بیاین کمکش کنیم ازمون راهنمایی خواسته  خوب خاهری الان برای چی حالت د ...

بازم مرسی از شما که مثل بقیه الکی ی چیزی پیدا نمیکنی و بهش بخندی ... 

اخه نگرانم که اونا کاری کنن که از من سرد شه 

یکی از داداشاش که مخالفه خودش ۳۶ سالشه و تاحالا هردختری بهش گفتن قبول نکرده چند وقت پیشم با ی دختری نامزد کردو خودش بهم زد با اینکه دختر خیلی خوب بود و همه خانوادش هم الان ناراحتن از این موضوع خیلی نگرانم میترسم از اینکه باهام حرف نمیزنه دلشو بزنن راجبم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تو اول گفتی؟؟؟ اگر میخواستت خودش اول پا پیش میذاشت بکش کنار ببین واقعا میخوادت یا نه

اره موافقم

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم
چرا تو اول گفتی؟؟؟ اگر میخواستت خودش اول پا پیش میذاشت بکش کنار ببین واقعا میخوادت یا نه

اشکال نداره گاهی آدم اول بگه اما زیاد نباید معطل کنه خودشو حالا بهش گفته اونم گفته اوکی یه سال وقت بده کافیه

پسری که آدمو بخواد معطل رضایت این و اون نیست اما با اینحال بهش وقت بده در حدود یکسال بیشتر نه. یهو ...

ولی من با کسی جز اون نمیتونم و نمیخام ازدواج کنم 

اونم بهم گفته که با کسی جز من نمیتونه ازدواج کنه 

اختلاف سنی تون زیاد نیست؟ کلا بیشتر از ۶ سال توصیه نمیشه 

حتی در حدی هست که کلاس های قبل عقد بااین اختلاف سنی حتما میفرسونتون مشاوره قبل ازدواج 

درثانی چرا شما گفتید بهتر بود نمیگفتید به هرحال قشنگ نیس 

بازم امیدوارم به خواسته دلت برسی🌹

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
اشتباه نوشتم  ۳۳  منم بهش گفتم ولی میگه باید صبر کنی و بهم اعتماد کن

اگه قصدش جدی هست و میدونی میتونه کاری کنه باید صبر کنی دیگه

ولی بنظرم به برادراش مربوط؟نیست

اونم وقتی همه راضین

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم

من ادنی نیستم که بی محلی کنم نمیتونم دلم طاقت نمیاره اول من گفتم وقتی گفتم هم زود قبول کرد با اینکه دوسم نداشت ولی یکم که گدشت گفت دوست دارم واسه اون آدم زیاده دختر زیاده الان داره اساسن پروفسور میخونه و من تازه دارم لیسانس میگرم هر دختری ارزوشه باهاش ازدواج کنه ... ولی من نگرانم که به خاطر داداشاش دل سرد بشه اخه خیلی واسه هم احترام قائل هستن 

کدوم پدری میاد اصرار میکنه با دختر من ارتباط داشته باشه ک پدر اون دختر قبلی این کار و بکنه ی کاسه ای ...

نه این ماجرا واسه ۱۰ سال پیشه واسه دختر ی اتفاقایی افتاد که به خاطر این باباش ازش اینو خواست 

بازم مرسی از شما که مثل بقیه الکی ی چیزی پیدا نمیکنی و بهش بخندی ...  اخه نگرانم که اونا کاری ...

فدات بشم من :/ پس داداش بزرگه یه چیزیش هس 

عزیزم هیچ کاره خدا بی حکمت نیس ؛ شاید میخاد پسر عمتو یه جورای به تو نشون بده ، پسری ک نتونه روی پای خودش وایسه و بقیه برای زندگیش تصمیم بگیرن مطمعن باش یه جای دیگ تو زندگی کم میاره :/ 

هیچ وقت ناراحت نشو قربونت بشم من زمان همه چیو حل میکنه ، میدونم سخته ولی اینم میدونم ک تو میتونی 🙂💛

شمع تراپی انجام میدم برای 

اگه طرف واقعا تورو بخواد حتی اگه همه هم مخالف باشن بازم نمیتونن رو تصمیمش تاثیری بزارن 

الان که میگی پدرو مادرشم راضین تقریبا 

نگران نباش بسپار به خدا 

چندوقتی هم بهش زمان بده بتونه اوضاع رو اوکی کنه 

بَعد ما بارون میباره عطر آزادی...🕊🖤

بابا بیخیال این حرفا ک چرا تو گفتیو اون نگفت :/

مگ ما دخترا دل نداریم ؟/ یا نمیتونیم ابراز علاقه کنیم ؟! 

اتفاقا خیلی ام کاره خوبی کرده 

خوب بود یه عمر تو حسرت این بوده ک کاش به فلانی میگفتم حرف دلمو اینک دوست دارم ؟/

الان گفته و دلش ارومه انشالا که بهم دیگ میرسن منم براشون دعا میکنم ولی زبونم لال خدایی نکرده نشد دیگه تو حسرت این نیس ک چرا نگفتم و فلان میگ تا جایی ک به من مربوط بود و میشد رو انجام دادم تمام ..

شمع تراپی انجام میدم برای 

فدات بشم من :/ پس داداش بزرگه یه چیزیش هس  عزیزم هیچ کاره خدا بی حکمت نیس ؛ شاید میخاد پسر عمت ...

اتفاوت اون واسه همه چی تصمیم میگیره همه کاری میکنه الان به همه کمک مالی میکنه هر ماه کلی پول میفرسته واسشون ولی واسه هم احترام قائل هستن 

اون یکی عروسیشون که دختر خاله اونا میشه به خاطر ی سری چیزا اختلاف پیدا کردن با خانواده خالش اینا و الان دخترم عمم که خواهرش میشه بهم گفت داداشاش گفتن نمیخان حرمت ها بعدا بشکنه و تمیخان رابطمون با ما بد بشه به خاطر ازدواج فامیلی