2777
2789
عنوان

ای وی اف در ۴۵ سالگی

11752 بازدید | 35 پست

خواهش میکنم اگه کسی میشناسید که نتیجه گرفته باشه بهم بگید . 

هیچ مشکل ناباروری نبوده ینی رحم سالمه  الان یه بچه ۲۵ ساله دارن . ذخیره تخمدان زیر یکه . تا حالا هم هیچ جا برا بارداری مراجعه نکردن . بنطرتون امکانش هست؟

بچه ۲۵ ساله داره و میخواد حامله شه؟ 

یکم مشکوک میزنه 😑😂

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا چرا بعد این همه مدت تصمیم گرفته؟؟؟

دیرم که ازدواج نکرده بچه هم داره

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
امکانش هست ولی احتمالا با تخمک اهدایی وقتی ذخیره کمه،تو سن بالا با دارو خیلی جواب نمیده بعد چه اصر ...

ینی نمیتونن دیگه ازش تخمگ بگیرن؟ مگه نمیگن حتی اگه یه دونه باشه میتونن بکشن؟

اره دیدم ولی به شخصه نمیپسندم

اون خانمی که من دیدم خودشو همسرش الان نزدیک به ۴۸ سالشونه یه بچه ی ۲ سالع دارن

اختلاف سنی که با بچه دارن مثل پدر بزرگ مادر بزرگ

و بعدا تاثیر خودش رو نشون میده

آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
ینی نمیتونن دیگه ازش تخمگ بگیرن؟ مگه نمیگن حتی اگه یه دونه باشه میتونن بکشن؟

اولا اگه یه دونه باشه،ثانیا کی گفتا اون یه دونه حتما میگیره و جنین میشه.ممکنه قابلیت لقاح نداشته باشه

ثالثا اگه حتی جنینی تشکیل بشه احتمال گیرایی زن ۳۰ درصده.ممکنه رحم قبولش نکنه

اینم بگم که با افزایش سن گیرایی رحم به شدت پایین میاد.اینارو دکتر گفته از خودم نمیگما

ولی در هر حال همه چی دست خداست.ممکنه بشه

بچه ۲۵ ساله خودمم . برا مامانم میپرسم . اونم نمیخواد ولی من خیلی اصرار دارم

یعنی خودشون به طور عادی اقدام کردن و نشده؟شما که اینهمه اصرار کردی به این فکر کردی که اگه هم بشه تا اون بچه دنیا بیاد و چند سال بگذره حتی برای رفتن ب کلاس اول مادرتون بالای پنجاه سال سنشون میشه