2777
2789
عنوان

کی فرنی خووشمزه بلده درست کنه

305 بازدید | 10 پست

بچه ها من میخام واسه افطار برای ده نفر فرنی درست کنم. بعد توی ظرفای گیلاس خوری تزیین کنم. یعنی یک ملاقه و نصفی برای هر نفر میریزم. 

الان مواد اولیه شو بلدم ولی میزانشو بلد نیستم. یه جا توی گوگل خوندم به ازای هر نفر یه لیوان شیر و یه قاشق آرد برنج. یه جا دیگه خوندم برای ده نفر ۴ تا قاشق ارد برنج و ۳ لیوان شیر. کلا گیج شدم. کسی بلده میزان دقیق بهم بده؟؟اندازه شکرم بگید ممنون

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی درسته

پس یعنی ده لیوان شیر بریزم.

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

منم با همون شیوه ی نفری یه لیوان شیر و یه قاشق ارد برنج درست میکنم. البته فرنی هایی که نشاسته ی ذرت داره چون سبکتره بیشتر دوست دارم. برای سه نفر ۲۰ گرم هم کره میزنم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...

به ازای هرلیوان شیر یک قاشق ارد برنج ودوقاشق شکر..حالا من اگه 5تالیوان شیربریزم 5تا ق آرد شکر دیگه 10تانمیریزم 8تامیریزم..چون 10تا شیرین میشه..گلابم بریز حتماااااا..محشر میشه من همش درست میکنم وهمه دوست دارن

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓

هر لیوان شیر یه قاشق آرد برنج؛شکرم بسته ب ذائقه مهمونات؛من فرنی زیاد شیرین درست نمیکنم‌چون قندم بالاست؛گلاب بریز توش‌ و یکمم کره؛زن عموم تو فرنیش وانیلم میریزه یکم.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.