2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جانم

علایم کسی که کرونا گرفته باشه اگر ریش درگیر شده باشه چیا هست 

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
منم بنظرم حالم بدتر میشه

نباید استرازنکا رو ب زیر سی ساله ها بزنن من خودم این قضیه رو نمی دونستم بعد ک زدم فهمیدم

به امید روزی که مامان یه دختر خوشگل به اسم ماهور ویه پسر ک هنوز اسمی براش انتخاب نکردم باشم                                                                               همسر عزیز من به امید این که روزی برسه ببینم از ته دل میخندی                                                                خدایا خودت مراقبشون باش
علایم کسی که کرونا گرفته باشه اگر ریش درگیر شده باشه چیا هست 

معمولا سرفه های زیاد داره حالا بستگی داره چند درصد درگیر باشه 

یا احساس خفگی

کلا بهتره همون چند روز اول سی تی اسکن بده که اگر درگیر شده سریعا متوجه بشه

ممنونم من دختر خواهم دوازده سالشه پریود نشده و قدش ۱۵۳ هست نرماله آیا؟

آره هنوز وقت هست ۱۲که سنی نیس...ببخش استارتر جواب دادم منم کادر درمانم

دعام کنید نی نیم سالم و به موقع به دنیا بیاد خواهرا
معمولا سرفه های زیاد داره حالا بستگی داره چند درصد درگیر باشه  یا احساس خفگی کلا بهتره همون چ ...

ممنون از وقتی که گذاشتی💚💚💚💚همیشه سلامت باشی

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
واقعا؟

اره من اگه می دونستم نمیزدم 

به امید روزی که مامان یه دختر خوشگل به اسم ماهور ویه پسر ک هنوز اسمی براش انتخاب نکردم باشم                                                                               همسر عزیز من به امید این که روزی برسه ببینم از ته دل میخندی                                                                خدایا خودت مراقبشون باش
ممنونم من دختر خواهم دوازده سالشه پریود نشده و قدش ۱۵۳ هست نرماله آیا؟

تقریبا قدش خوبه 

بستگی به قد پدر و مادرش هم داره 

اگر هم نگران قدشن میتونن ببرن دکتر غدد