2777
2789
خب لپ تاپ داریم اگر بشه که چه بهتر تبلت اگر براش بخرم میگم مدرسه داده و فقط شاد باید روش نصب بشه ول ...

همون لپ تاپ خوبه به نظرم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله متاسفانه میدونم چه مضراتی داره برای همین مرددم

نگا چیزای بد نفهمیدما😐😂

اما مثلا ۳ سالگیم جمع و منها رو فول شدم

۴ سالگیم بجا عروسک بازی می‌نشستم نظریه نسبیت انیشتین میخوندم 

۵ سالگیم  روزنامه میخوندم 

بچگی نکردم اصلا

و خوب نبود این اصلا

وای حضوری نکنن.

چرا؟ بچه ها داغون شدن دوساله

واکسن بزنن برن مدرسه بابا

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مدرسه غیرانتفاعی میره یا دولتی؟ ( اگه اشکالی نداره جواب بده چون میخوام بگم کدومش بهتره برات)

عزیزم در نظر دارم‌مدرسه دولتی بنویسمش با توجه به مشورتایی که از دخترخالم که روانشناس کودکه و خواهر خودم و خواهرشوهرم که هر دو‌معلم ابتدایی هستن بهم توصیه کردن برای پایه ابتدایی مدارس عادی دولتی گزینه ی بهتری ان البته از چند نفر اشنا که بچه هاشون ابتدایی غیرانتفاعی میرفتن هم همین توصیه رو شنیدم ولی پیدا کردن مدرسه دولتی هم کار دشواریه بخصوص که بر اساس محدوده محل سکونت ثبت نام میکنن

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
نگا چیزای بد نفهمیدما😐😂 اما مثلا ۳ سالگیم جمع و منها رو فول شدم ۴ سالگیم بجا عروسک بازی می‌نشستم ...

آخی عزیزم چقدر باهوش بودی پس از بچگیپ فراتر رفتی 

ولی صادقانه بگم فکر کردم چیزای بد دیدی🤣

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
عزیزم در نظر دارم‌مدرسه دولتی بنویسمش با توجه به مشورتایی که از دخترخالم که روانشناس کودکه و خواهر خ ...

مدارس غیرانتفایی بچه ها رو پرتوقع میکنه. چشم و هم چشمی اونجا زیاده

عزیزم در نظر دارم‌مدرسه دولتی بنویسمش با توجه به مشورتایی که از دخترخالم که روانشناس کودکه و خواهر خ ...

اره دولتی بهتر. 

من غیرانتفاعی بودم جو خوبی نداشت 

همه میخواستن یا پز بدن يا مسخره بازی درارن

یه حرف به بچشون میزدی هم دادگاهیت می‌کردن

خیلی هم درس سخت کار میکردن

همون لپتاب کافیه براش اگه میخوای بذاریش دولتی

۱۲ سال درس خوندیم دانشگاه خوب قبول بشیم . الان توی گروه واتساپ ادمون کردن گفتن بفرمایید اینم دانشگاه ...

وای دخترعموی منم همش میگفت دانشگاه قبول بشم برم خیلی دوست داشت از شانس بدش فقط مجازی بوده

مدارس غیرانتفایی بچه ها رو پرتوقع میکنه. چشم و هم چشمی اونجا زیاده

اره خیلی اوضاعش خرابه

مثلا همه از کلاس اول گوشی داشتن

من نداشتم بجاش تبلت دستم بود

مینشستم گریه که منم گوشی میخوام 

بعد بدردم هم نمیخورد

وای حضوری نکنن.

حضوری خیلی بهتره برای بچه هایی که دبستانن من به چشمم دیدم هم معلم تو عذابه هم مادر و هم بچه اما خب شرایط باید دید چطوری میشه