2777
2789
بله عزیزم میگن ولی خواهرم و خواهرشوهرم هر دو معلم پایه اول هستن بهشون گفتن احتمال زیاد امسال هم مجاز ...

ببین اگه بخری به اسم پسرت و بعد اموزش هم مجازی نباشه فقط یه بچه خواهی داشت که احتمالا باید حرص استفاده بیش از اندازه از تبلتش رو هم بخوری

میتونی فعلا تهیه کنی بذاری کنار

البته شاد روی لپ تاپ هم وصل میشه به نظرم بهتره برای چشمای بچه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا با گوشی خودت جلو برو ...ولی در کل بالخره لازمه..امسال هم نه سال بعد باید بگیری

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
بهت افتخار می‌کنم..تو میتونی ۱ ماه دیگه دووووم بیار😁 من که دارم روزشماری می‌کنم

دوام نیوردم گلم. دوهفته بستری بودم. دو هفته استراحت مطلق. الان هم استراحت نسبی. از فشار درس و کم خوابی سیستم ایمنی بدنم ضعیف شد و...

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

تبلت من از ۳ سالگی داشتم. 

یه توصیه مهم 

اینترنتشو محدود کن

من ۵ سالگیم چیزایی میدونستم که نباید میدونستم و خیلی بزرگ تر از سنم میفهمیدم .

و این باعث شد نتونم خیلی دوست پیدا کنم تا اینکه کسایی رو دیدم که اطلاعاتشون در حد خودم بود.

این ظلم رو در حق بچت نکن اگه هوشش خوبه و ممکنه خیلی چیز بفهمه 

ببین اگه بخری به اسم پسرت و بعد اموزش هم مجازی نباشه فقط یه بچه خواهی داشت که احتمالا باید حرص استفا ...

خب لپ تاپ داریم اگر بشه که چه بهتر

تبلت اگر براش بخرم میگم مدرسه داده و فقط شاد باید روش نصب بشه ولی تا جای ممکن سعی میکنم نخرم براش یا به قول شما بخرم بذارم کنار برای روزی که واقعا لازمش بشه

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
چقدر کارت سخته خدا حفظشون کنه برات

ممنون گلم همچنین😘😘

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
خب لپ تاپ داریم اگر بشه که چه بهتر تبلت اگر براش بخرم میگم مدرسه داده و فقط شاد باید روش نصب بشه ول ...

همون لب تاپ عاالیه‌ تبلت دیگه نیاز نیست

تبلت من از ۳ سالگی داشتم.  یه توصیه مهم  اینترنتشو محدود کن من ۵ سالگیم چیزایی میدونستم ...

بله متاسفانه میدونم چه مضراتی داره برای همین مرددم

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
خب لپ تاپ داریم اگر بشه که چه بهتر تبلت اگر براش بخرم میگم مدرسه داده و فقط شاد باید روش نصب بشه ول ...

مدرسه غیرانتفاعی میره یا دولتی؟ ( اگه اشکالی نداره جواب بده چون میخوام بگم کدومش بهتره برات)

وای الهییییی عزیزم

فدات🌷🧡