2777
2789
عنوان

نظر درمورد اسم محمد جواد

5833 بازدید | 53 پست

سلام عزیزان

خیلی ذهنم درگیره . اسم محمد جواد رو دوست دارم و مدام یاد امام رضا میوفتم . اما نمیدونم این اسم برای عصر الان قدینی یا سنگین نیست؟ یا امروزیه؟

لطفا نظرتونو بگید.

میدونم عربیه ولی اسم ائمه رو کلا خیلی دوست دارم

مذهبی و عربی 

خوبه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا قدیمی نیس نام ائمه بنظرم هیچ وقت قدیمی نمیشن ولی بقیه اسما همشون یه روزی قدیمی میشن

همسرم گفته با تو خوشبخت ترینم مگ میشه خوشحال نباشم اخه فدایت بشوم من ک برای این میهن و ناموس مردم تمام تلاشت را میکنی 🥰🥰🥰🥰

من خیلی دوس دارم این اسمو ولی اسم برادرشوهرم جواده شوهرم اینو قبول نمبکنه

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...

خوبه بنظرم

چن تا اطرافمون داشتیم خوشگلم بودن🥺

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.