عزیزم یه اسمی رو بچت بذار که اینده افتخار کنن به اسمشون، شما این اسم رو دوست دارین شاید بچه خوشش نیاد تو اینده از اسمش، فقط علاقه خودتون رو مد نظرقرار ندین، وظیفه پدر مادر انتخاب اسم نیکو برای فرزند است.
هیچ کیو ندیدم محمد و ممد صدا کنه،مگه از دوستای صمیمیش باشه اونم تو اوج جوونی.
که این پسرا تو این سن اسم هر چی باشه رو یه کش و قوس میدن بهش.
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
ای جااانم،دوقلو داری،همین الان از طرف من ببوسشون،😍
بزرگترین آرزوی من الان تو خونه شماست،قدرشو بدون
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
اسم پسر داییای من محمد جواد ، محمد محسن، محمد صدرا ، محمد رضا ،محمد سجاد ، محمد محسنه . همشون دو بخشی گذاشتن سر بچه هاشون ولی واقعا توی صدا زدن سخته. برای همین اکثرا محمد رو برمیداریم صداشون میزنیم. از نظرم اسم تک بخشی خیلی بهتره بذاری سر بچه. مثلاً حسین ، علی ، یاسین ، صدرا.
سلام ..اسم خواهرزاده منم محمد جواد هست..البته الان کلاس چهارم وقتی گذاشت همه کفتن سنگین فلان..همه هم محمد جواد کامل صداش میزننً..تازه وقتی رفت مدرسه فقط اسم اون این مدلی بود مابقی همه اسم ها جدید بعد معلمشون گفت اینقد این اسم ابهت داره آدم نمیتونه بدون آقا صداش کنه بهش میگفت آقا محمد.جواد..تازه میگه دوستام میگه هم کلاسایام میگن چقد اسمت قشنگه محمد جواد ً