2777
2789
عنوان

پدر و مادر بی مهر من

445 بازدید | 9 پست

بچه ها من مادرم خیلی دلسوزه ولی فقط واسه خورد و خوراک چیزای مادی ما حرص میخوره

پدرمم همینطور

ولی هیچوقت ب وضعیت روحی من توجهی نداره

من ازشون محبت قلبی دریافت نمیکنم

فقط گاهی ک بهشون میگم شما اصلا محبتی ندارید و بی‌مهر هستید فرداش ادای مهربونا رو در میارن ک ادم بیشتر حس بد نسبت ب خودش پیدا میکنه

من از بچگی محبت و توجه خوبی ندیدم از والدینم

علیرغم اینکه خیلی دوست داشتن والدین خوبی باشن و تلاش کردن اما کلا از نظر عاطفی خیلی خیلی خنثی هستن و من بخاطر اینکه از بچگی بهم توجه نشده و محبتی دریافت نکردم از همون بچگی تاحالا دچاز مشکلات شدیدی شدم که بروزش توی بچگی کمتر به چشم میومد چون خودم متوجهش نبودم ولی الان خیلی مشکلاتم واضحه

من چون محبتی ندیدم تبدیل شدم ب یک شخصیت مهر طلب

کسی که تا هرررکسی کمی بهش محبت و توجه میکنه شدیداااا عاشقش میشم و تا کسی محبتش رو بهم کم کنه شدیداااا تخریب روحیه میشم

فوبیای اینو دارم ک اطرافیانم از من خوششون نیاد

واسه همین اکثرا نمیتونم خود واقیم باشم و دائم سعی میکنم کسی رو نرنجونم حتی اگر خودم برنجم چرا که این مسئله ک کسی از من بدش بیاد یا دوسم نداشته باشه واسم شده فوبیا

چیزی ک ازش ترس دارم توی هر رابطه ای با هرکسی

والدینم هیچوقت ب من محبت از ته دل نکردن و اگر محبتی کردن زبونی بوده

هیچوقت بهم نشون ندادن ک من واسشون ارزشمندم‌و دوستم دارن و بهم توجه نکردن

هیچوقت حرفامو جدی نمیگیرن

بهم بها نمیدن

خییییلی دلم شکسته

من بخاطر رفتارای اونا اعتماد بنفسی ندارم

و مهر طلبم

و همیشه وابسته هستم و ب خودم متکی نیستم

ای کاش خدا کمک میکرد به من و به اونا‌.....

میشه برای حاجتم یدونه صلوات بفرستید🙏

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم  اونام بلد نبودن  شروع کن بهشون محبت کردن  درکت میکنم

من محبت میکنم ولی اونا کلا خیلی خنثی هستن اهل محبت نیستن کلا ذاتشون اینه... مامانم اونقدری که قربون صدقه ی دوستاش میره قربون صدقه ی من نمیره... اونقدری ک به غریبه ها محبت میکنه ب من نمیکنه😔😔 باورتون میشه من آرزو دارم مادرم نسبت ب من با مهر و محبت صحبت کنه ولی نه زبونییی... چون بارها بهش گفتم که خیییلی بی مهری گاهی برای اینکه راضیم کنه زبونی محبت میکنه ولی ادم‌ متوجه میشه که ادا چیه و واقعیت چیه.

من محبت میکنم ولی اونا کلا خیلی خنثی هستن اهل محبت نیستن کلا ذاتشون اینه... مامانم اونقدری که قربون ...

خودت میگی بلد نیست 

شک نکن اونم محبت رو ندیده ک بلد نیست بهت بده

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
خودت میگی بلد نیست  شک نکن اونم محبت رو ندیده ک بلد نیست بهت بده

گاهی طرف نمیدونه که دخترش نیاز ب محبت داره وب لد نیست ، این درسته و قابل پذیرش

ولی گاهی یکی میدونه ک دخترش محبت میخواد چون من بارها بهشون گفتم ک من از شمت هیچ مهری نمیبینم من دوس دارم بیشتر بهم توجه بشه ولی میبینم ک بازم دغدغشون نیست... باورت نمیشه چقدر گریه میکنم و میدونن، میدونن چقدر مشکلات دارم بخاطد اعتماد بنفس نداشتنم و ... ولی میگردن دنبال مشاور ولی وقتی میگم مشکل من کمبود محبته نمیتونن کاری کنن واسم!! دغدغشون نیست. ینی فک میکنن دارم ناز میکنم و لوس میشم ولی بخدا اینطور نیست😔😔

گاهی طرف نمیدونه که دخترش نیاز ب محبت داره وب لد نیست ، این درسته و قابل پذیرش ولی گاهی یکی میدونه ...

علمشون کمه

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من