2777
2789

توبرگه ازمایشش نوشته سندرم داون متوسط خب ینی چی؟۳۹سالشه،تو نمودار یه ستونش نارنجیه خطرناکه بنظرتون

خدایا شکر شکر شکر بخاطر همه چی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صد در صد خطرناکه

باید سلفری بده فک کنم

من‌در جریان مراحل بعدش نیستم

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟

نارنجی خطرناک نیس.من خطم‌قرنز بود.آمینو شدم.دخترم الان سالم بغلمه.بگو اصن نگران نباشه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
سلفری چیه براچیه

گفتم زیاد در جریان نیستم

یک سری ازمایشات دیگه‌ هست که وقتی جواب غربالگری‌‌ ها مشکوک باشه برای اطمینان انجام میدن

یکی‌امینو سنتز و دیگری سلفری

دکتر باید تشخیص بده کدوم لازمه

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟

پسرتم ببر گفتار درمانی خوب

راه تشخیصشم اینه یعد دو ماه کلمه بگه 

پسر من که معلول بود دو سالشم  بود فقط میگفن نن دد

الان بعد شیش ما میگه 

ماما زود بیا

خیلی شیرینه حرف زدن بچه ها 

نمیخوام ناراحت شی 

ولی حق بچس

حرف زدن

امروز پسر پ داشت بازی میکرد دوستش رفت بیرون زود اسمشو صدا زد ببین این تو دل بچه بمونه یعنی چی

میگه تا قبل دمیدن روح و بزرگ شدنش سقط کنم

این چه حرفیه 

اون بچه کاملا سالمه 

ریسک متوسط که اصلا ریسک حساب نمیشه 

بعدشم بالای ۳۱ سال رو نمودار سیستم رو حساس کردن  

ریسک نشون بده 

من اطلاعاتم کامله 

ازش عدد سونوی ان تی بپرسین

و ازدواجشون چه نسبتی داشتن

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️