2777
2789
عنوان

امروز مطب دکتر زنان بودم

302 بازدید | 17 پست

بعدش ی آقایی رو ک کنار شوهدم بود ک خیلی سرفه های بدی میکرد و صداش گرفته بود ...ب شوهرم گفتم پاشیم از کنارش اما چند دقیقه ای پیشش یود استرس تمام وجودمو گرقته😭 میترسم کرونا بگیریم چرا اخه کسایی ک حالشون بده نمیرن قرنطینه بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هر کس که سرفه کنه که کرونا نداره ما هر روز نوی بیمارستان هزار نفر کنارمون سرفه می کنن تا الان هم نگرفتم قبل از کونا تا الان سرفه نکرده بودی؟ آدم می ترسه سرفه کنه با این اخلاق های شما🙄🙄😑😑😐

عزیزم نگران نباش 

تا عطسه و سرفه ای نباشه که به این راحتی ها نمیگیرید

بعد سرفه اش هم‌جاتون رو عوض کردید ،دیگه نگرانی نمی مونه

شاید آسم داشته باشه...شاید سیگاری بوده و ریه های داغون.........

منم خودم آسم دارم 

از ترس توی جمع نمیتونم سرفه یا تنگی نفس داشته باشم

والا میترسم 😁

نگران نشو 

در پناه خدا باشین

خاله همسرمن آسم داره. وقتی میاد تهران یجوری سرفه میکنی و نفس کم میاره ک میترسی. 

چندماه پیش اومد تهران بریم دکتر برای قلبش. اونجا هی سرفه میکرد همه با سرزنش نگامون میکردن. اخر گفتم دوستان ایشون آسم دارن و کرونا نیست مردم راحت شدن. 

شاید این آقاهم مشکلی داشته اما دلیلی برای توضیح ندیده

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
عزیزم هر کس که سرفه کنه که کرونا نداره ما هر روز نوی بیمارستان هزار نفر کنارمون سرفه می کنن تا الان ...

خوب اخه یکی هم ب خانومش گفت شوهرتون مریضه گفت نه یکم سرما خورده گلوش درد میکنه 😑😑

عزیزم هر کس که سرفه کنه که کرونا نداره ما هر روز نوی بیمارستان هزار نفر کنارمون سرفه می کنن تا الان ...

عهه کارمند بیمارستانی؟

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
نه دانشجوی سال اول پزشکیم خیلی کار می کشن ازمون😖😖🥴🥴😑😭🥴

اها عزیزم

وضع بیمارستانا خیلی خرابه؟من از بس خبرهای ترسناک میخونم واقعا خیلژ میترسم

شما واکسن زدین؟

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
اها عزیزم وضع بیمارستانا خیلی خرابه؟من از بس خبرهای ترسناک میخونم واقعا خیلژ میترسم شما واکسن زدین ...

خیلی بیشتر از خیلی خرابه سیسیو کلا حا نداره خیلی ها رو نمی‌تونیم قبول کنیم می فرستیم بیمارستان های دیگه این یه هفته تا الان سابقه نداشته مثل موسسه های زلزله زده ها بهمون بیمار مراجعه میشه

بله واکسن رو چهار روز پیش نوین اولش رو زدیم تا دو روز تب داشتم نوین دومش هم حدود یه ماه دیگه هست فک کنم. بعد از اون مراکز بهداشت یه مردم عادی میزنه البته اگر بزنن خیلی ها نزدن متاسفانه😑😑😔😔