2777
2789
اینم مهارتیه🤣🤣🤣

ار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه به جوری فیلم بازی میکنم هیچکی نمیفهمه😂البته بقیم میتونن

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
من توضیح دادم  تو خودت دیگ جواب ندادی  حتی براش تاپیکم زدم

مهم اینه به من‌نکفتی تا به اون زن متاهل کمک‌کنم تا بخاطر پوست زشتش انقد احساس حقارت نکنه پیش شوهرش

هروقت متاهل شدی میفهمی چقدر تلحه که یه زن پوستش نابود شه و نتونه یه‌لباس لحتی بپوشه حتی پیش شوهزش

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
مهم اینه به من‌نکفتی تا به اون زن متاهل کمک‌کنم تا بخاطر پوست زشتش انقد احساس حقارت نکنه پیش شوهرش ...

من ی بار برات توضیح دادم همشو نمیدونم واقعا دنبال چی 

باش تو راست میگی 

فقط کسیو نترسون ک ی دورع تو بدترین موقعیت همون وضع بود 

فقط میخای بگی و در ری ک ی چی گفتع باشی

ار من نخاسم کمک کنم باش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من ی بار برات توضیح دادم همشو نمیدونم واقعا دنبال چی  باش تو راست میگی  فقط کسیو نترسون ...

ترسی وجود نداره 

تو یه حرفی زدی منم تاییدت کردم

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
بلدم با خودم حرف بزنم و حالمو خوب کنم ...بگم بیا بگلم خودم چی چشده مگه ...مهم نیست ...خودش حواسش هست ...

خیلیییی خوشم اومد از این روحیه✌️✌️

اونوقت اروم میشین 🤔🙈

چقدر دوست دارم منم این کار رو یاد بگیرم🙏

ترسی وجود نداره  تو یه حرفی زدی منم تاییدت کردم

زدم تو تاپیکت بهت گفتم 

خودت جواب ریپمو ندادی 

دیگ چیکار باید میکردم 

شمارع مشاورمو میدم

09138066156خانم امامی 

میتونن تماس بگیرن و خودشون صحبت کنن 

شبت بخیر