doktar_shah_pariyon مدیر عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 5777 عنوان چه کاری رو بلدی که هیچکس بلد نیست؟ | مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 41 پست چه مهارت هایی داری ؟چه مهارتی دوست داشتی یاد بگیری؟ 1400/02/02 | 02:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205876 اینم مهارتیه🤣🤣🤣 ار وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11588 اینکه به جوری فیلم بازی میکنم هیچکی نمیفهمه😂البته بقیم میتونن 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
doktar_shah_pariyon مدیر استارتر عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 5777 یه کتاب صد صحفه ای رو توی ۴ ۵ ساعت بخونم و امتحانشوبدم افریییین🙈چجوری میتونی صد صفحه رو توی ۵ ساعت بخونی🤔
elahe1992 عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 48979 من توضیح دادم تو خودت دیگ جواب ندادی حتی براش تاپیکم زدم مهم اینه به مننکفتی تا به اون زن متاهل کمککنم تا بخاطر پوست زشتش انقد احساس حقارت نکنه پیش شوهرشهروقت متاهل شدی میفهمی چقدر تلحه که یه زن پوستش نابود شه و نتونه یهلباس لحتی بپوشه حتی پیش شوهزش 🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
رسول۲۱۶ عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 3592 بلدم با خودم حرف بزنم و حالمو خوب کنم ...بگم بیا بگلم خودم چی چشده مگه ...مهم نیست ...خودش حواسش هست تو نگران نباش عشقم🤗🤗 خانوم هستم از اسم رسول خوشم میاد 😊
doktar_shah_pariyon مدیر استارتر عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 5777 من دوست داشتم زبان بلد باشم و اینکه قالیبافی یاد بگیرم ولی بلد نیستم عالیههه🙈🙈چرا دنبالش نیستی🤔چه کار هایی بلدی عزیزم؟🙈
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205876 مهم اینه به مننکفتی تا به اون زن متاهل کمککنم تا بخاطر پوست زشتش انقد احساس حقارت نکنه پیش شوهرش ... من ی بار برات توضیح دادم همشو نمیدونم واقعا دنبال چی باش تو راست میگی فقط کسیو نترسون ک ی دورع تو بدترین موقعیت همون وضع بود فقط میخای بگی و در ری ک ی چی گفتع باشیار من نخاسم کمک کنم باش وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
elahe1992 عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 48979 من ی بار برات توضیح دادم همشو نمیدونم واقعا دنبال چی باش تو راست میگی فقط کسیو نترسون ... ترسی وجود نداره تو یه حرفی زدی منم تاییدت کردم 🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
doktar_shah_pariyon مدیر استارتر عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 5777 بلدم با خودم حرف بزنم و حالمو خوب کنم ...بگم بیا بگلم خودم چی چشده مگه ...مهم نیست ...خودش حواسش هست ... خیلیییی خوشم اومد از این روحیه✌️✌️اونوقت اروم میشین 🤔🙈چقدر دوست دارم منم این کار رو یاد بگیرم🙏
مامالی4 عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 22292 ميتونم جوري رفتار كنم كه هيچ كس حتي نزديك ترين ادم هاي خانواده ام نفهمن چه غم و غصه هايي تو دلم هست جوري كه خودمم باورم ميشه
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205876 ترسی وجود نداره تو یه حرفی زدی منم تاییدت کردم زدم تو تاپیکت بهت گفتم خودت جواب ریپمو ندادی دیگ چیکار باید میکردم شمارع مشاورمو میدم09138066156خانم امامی میتونن تماس بگیرن و خودشون صحبت کنن شبت بخیر وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
doktar_shah_pariyon مدیر استارتر عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 5777 صبوری زیاد که گاهی واقعا بهم ضربه میزنه اما عجول بودن بیشتر ضربه میزنه😢😕