2777
2789

سلام خانوما من تازه آزمایشم مثبت شده و حدودا 4 هفتمه انقد بی اشتهام ک حد و اندازه نداره کلا هییییچی نمیخورم. کسی بوده اینجوری باشه؟کی درست میشه؟ 

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙

طبیعیه سه ماه و رد کنی درست میشه

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه ماه اول ۴ کیلو کم کردم  زن داداشم کل بارداری ۷ ماهش ۱۳ کیلو کم کرد بجای اضافه کردن

وای چ بد من امید داشتم درست بشه زود

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
طبیعیه سه ماه و رد کنی درست میشه

امیدوارم 🙁

منم هیچی نمیخورم وبخاطرش عذاب وجدان دارم

منم همینطور واقعا گناه داره بچه 

اگه ویار نداشته باشی سریع حل میشه الان هورمونها حسابی بهم ریخته 

ویار منظورت حالت تهوعه؟ زیاد ندارم بعد از خوردن غذا ب کم دارم ولی ب بو و اینا حساس نیستم

منم اوایل اصلا میل نداشتم به هیچی وزن کم کردم بعد خوب سدم الان 16,کیلو اصافه کردم دیگه آخرامه 

خوبه باز ی کم امیدوار شدم ک تموم بشه این حالت 

ویار منظورت حالت تهوعه؟ زیاد ندارم بعد از خوردن غذا ب کم دارم ولی ب بو و اینا حساس نیستم

مثل منی من فقط بی حال بودم اولا

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀