2777
2789
عنوان

بیاین نظر میخوام

92 بازدید | 7 پست

نظرتون راجع به درست بودن این  کاری که بعضی خانواده ها انجام میدن چیه ؟ اینکه وقتی شخصی میمیره ، پول میدن یکی براش نمازبخونه و روزه بگیره .آیا به نظر شما هم اون دنیا هم پولی هست. آیا کسی که در طول عمرش تا به حال این کار ها رو انجام نداده ، مساوی با کسی هست که انجام داده.  ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتی نظر شخصی 

نظر شخصیم اینه اگه اینطوری بود همه از هزار راه حلال خدا رو حروم می کردن پولدار میشدن آخرشم پول میدادن براشون نماز و هزار چیز دیگه می خوندن پاک میشد می رفتن بهشت پس عدالت خدا کجاست ؟

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....

فک‌میکنم نمازی که خونده میشه براش برای نمازایی هست که سهوا یا مثلا به خاطر بیماری نخونده...اما خب اگه تو این دنیا نمازی نخونده روزه ای نگرفته از قصد،نمیشه اونارو با پول خرید

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

تا حالا ندادم چون 14 سالمه ولی اینکار رو کردم مثلا من کربلا رفته بودم یک بار مامانم میخواست دوباره ببرتم اما من به 2 بار اعتقاد نداشتم و آدم از همین جا هم دعا کنه دعاش قبول میشه و پول کربلا رو دادم فقیر

زیر گروه بنفش 💫💜وزن شروع 64هدف50💛🌻✨   تاپیک مانکن های زیبا😎🙌