2777
2789

من دو تا پسر پنج و دو ساله دارم.با دو ساله یکم مشکل دارم روشهایی که برای بزرگه به کار میبردم رو کوچکه انگار جواب نمیده روحیاتش متفاوته شیطونتر و بی خیالترو سرکشتره

کارهای غلطش:وسیله هارو پرت میکنه و میخنده خصوصا وقتی بدونه حساسی رو اون چیز.برادرشو بی هوا میزنه یا با وسیله تو سر و صورتش میزنه و میخنده یا به خود ما یه دفعه به صفحه تی وی میگوبه کلا هر چی که بدونه حساسی و همشم با خنده و مسخره بازی و اصلا تذکر جدی و اینا هم براش مهم نیست همش به بتزی و شوخی برمیداره خصوصا که برادر بزرگش خیلی وقتها به کارهای غلطش میخنده(هر چی هم تذکر میدم میگه باشه ولی تو موقعیتش میخنده میگه دست خودم نیست خندم میگیره  )

یه صندلی عروسکی برای تنبیهشون همیشه میشونم به نسبت سنش اینو دو دقیقه میزارم اصلا جواب نمیده یا وسطش پا میشه بی خیال میاد همونکارو باز میکنه یا میرم سر تایمش سراغش اصلا نادم نیست باز به خنده و میخره بازی میگذرونه

اگر راهکاری دارید راهنماییم کنید دوستان گلم  

اخی عزیززززم خندم گرفت الهییی🤣🤣🤣🤣🤣

وای به خدا شنیدنش خنده داره باید یه چند روز باشی باهاش ببینی چقدر حرص داره امروز با یه کامیون بزرگ زد تو سر پسرم بعدم تا چشم بهم زدم لوله جاروبرقی برداشته یود همش بالا گرفته بود که به تی وی بزنه یا به پسرم منم حرص میخوردم اونم میخندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام، دقیقا انگار بچه های منو گفتی

طبیعیه، اکثرا بچه های دوم شیطنت بیشتری دارن، فقط کارهای اشتباهش رو اصلا نبندید، برای تنبیه اگر فلان اسباب بازی که دوست داره رو پرت کرد، فوری بردار بزار بالا، جایی که دستش نرسه، تا یکساعت، هر چقدر گریه کرد نده بهش

. به مرور بهتر میشه، وقتی میخواد کار بدی بکنه بدون تذکر فوری حواسش پرت کن

این روشها در دراز مدت خوب و ماندگار هست

وای به خدا شنیدنش خنده داره باید یه چند روز باشی باهاش ببینی چقدر حرص داره امروز با یه کامیون بزرگ ز ...

ولی من جای توباشم میزنمش تابفهمه ادیت بکنه کتک میخورد🤣

میرقصانم زندگی رابسازم😉☺️
وای به خدا شنیدنش خنده داره باید یه چند روز باشی باهاش ببینی چقدر حرص داره امروز با یه کامیون بزرگ ز ...

پسر من ۱۵ماهست دقیقا همیجوریه دیگ کم آوردم می‌خوام تی وی رو ب دیوار بکوبونم😂🤕

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
ولی من جای توباشم میزنمش تابفهمه ادیت بکنه کتک میخورد🤣

پخته میشه دیگه کتکم براش معنایی نداره منم پسرم خیلی اذیت میکنه بعد بعضی وقتا ی سیلی میخوره میره عقب میگه ههههههه اصلام درد نداشت منم میخندم چکارش کنم دیگه

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//

الهی 😂منم پسرم اینجوری بود تازه خوب شده .قبل اینکه بخاد پاتک بزنه بهم از دستش میگرفتم وسیله ها رو😂البته اینم بگم حساسیتمو کم کردم و وقتی میدید من واکنشی نشون نمیدم خودش خسته شد.پسرم بچها رو میزد و موهای دخترها رو میکشید چند بار ک موهامو میکشید نمیگفتم نکن حواسشو پرت میکردم از سرش افتاد این کارا

کاش گاهی نگاهی بکنی مهدی زهرا(س)
سلام، دقیقا انگار بچه های منو گفتی طبیعیه، اکثرا بچه های دوم شیطنت بیشتری دارن، فقط کارهای اشتبا ...

خدا کنه جواب بده این اصلا محرومیت براش مهم نیست حداقل جلو من که اینجوری وانمود میکنه اسباب بازیشو که پرت میکنه یا تو سر داداشش میزنه بر میدارم اصلا براش گریه نمیکنه همش زیر زیری میخنده میره یه جیزه دیگه میاره