2777
2789
عنوان

برای بچه دو ساله چه روش تنبیه و نربیتی به کار میبرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 26 پست
بچه دوساله کوچک،هنوز از کار خوب وبد درکی نداره.سخت نگیر

به خدا بزرگم همسن این بود کامل رعایت میکرد نمیگم اصلا کار غلط نمیکرد ولی کامل متوجه خوب و بد میشد یا تذکر میدادم انجام میداد و تکرار نمیکرد ولی کوچولوئه خیلی بی خیاله

عزیزم ..منم دوتا پسر ۴ سال و ۲ سال دارم

دومیه هم کرم داره و میره اولی رو اذیت میکنه ،بعدش دعواشون میشه و بزرگه میزنتش و خلاصه گریه و.....

خدا حفظشون کنه بچه هاتون رو...وا به شما هم ارامش بده 

چون واقعا مادر باید هم صبور باشه و هم آروم!

عزیزم اقتضای سنش هست که وسایل رو پرت کنه...هیچ پیشینه یا شناختی یا فکر از پیش طراحی شده ،پشتش نیست و به هیچ وجه قصد آزار ِ شما رو نداره 

چون اصلا معنی و منظور تلافی یا اذیت کردن رو نمیدونه!

پرت کردن توی سن ۱/۵سال تا ۲/۵(کمی بالا و پایین)یکی از مراحل رشد کودک محسوب میشه 

اگر برخورد صحیح توی این گذر از مرحله رشد صورت بگیره ،کودک بعد ۵ الی ۶ ماه ،این مرحله رو رد میکنه و فراموش میکنه

مگر این که توی این مرحله تثبیت شه (یعنی رفتارتون باعث شه این پرت کردن ،رد نشه و وارد مرحله بعد نشه)اینطور افراد بزرگ که میشن در دعواها وسایل پرت میکنه و کنترل عصبانیتشون بسیار سخت میشه!!

توی این موارد بهتر هست که اگه خیلی جسم سختی نیست و آسیبی نداره پرت کنه و یا دستش رو بگیرید و توی چشماش نگاه کنید و بگید پرت نمیکنیم ...نه پرت ،نه

یا به قول دوستمون اون وسیله رو ازش بگیرید(نهایت تنبیه)

کتک زدن هم مثل همین روش ها میتونید جلوش رو بگیرید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جون طبیعیه دختر منم دو و نیم سالشه دقیقا همینکارا را میکنه و میخنده اذیتش نکنیا ....خوب میشه فقط ...

نه اذیتش که نمیکنم فقط خودم حرص و جوش میخورم خصوصا وقتی پسرمو میزنه یا وسبله بهش پرت میکنه البته متاسفانه پسرم خیلی به کارهای اشتباهش میخنده یه جورایی باعث تشویقش میشه این موضوع

خدا کنه جواب بده این اصلا محرومیت براش مهم نیست حداقل جلو من که اینجوری وانمود میکنه اسباب بازیشو که ...

چقدر ب این کامنتت خندیدم😁😁😁خداحفظش کنه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
ممنون از راهنماییت دوستم    

من موقعی که عصبانی میشم از دستشون به یه جمله نگاه میکنم!!!

یه جمله دارم توی خونه زدم جلوی چشمم که ببینم

درباره این که مامان من واقعا کوچیکم و دستامو نگاه کن 

اصلا قصد نداره که آزارت بده

فقط بلد نیست که نشون بده

مامان من دوستت دارم

و از این حرفااااا😁

خلاصه میبینم دلم میسوزه و خشمم رو کنترل میکنم😂😂

لازم شد منم بنویسم بزنم تو خونه    

خیلی مفیده ..‌هرچیزی که فکر میکنید بچهتون رو معصوم‌نشون‌میده 

بنویس و بزن جلوی چشمت (بزرگ)

یه مدت بعد خودت کنترل خشمت میاد دستت

میتونید شبا وقتی خوابن و قیافه ی معصومشونو میبینید 

جمله های قشنگ بنویسید

اخه اون وقتا مامانا مهربون میشن😂

خیلی مفیده ..‌هرچیزی که فکر میکنید بچهتون رو معصوم‌نشون‌میده  بنویس و بزن جلوی چشمت (بزرگ) یه ...

آخه کلا باهاشون بداخلاقی نمیکنم که بگم حالا یه کاری کنم دلم بسوزه ولی عوضش حرص و استرسمو میریزم تو خودم اونا خوش و خرم و شادن من تو دل خودم حرص میخورمو لبخند میزنم  حالا برای این رفتم یه سری دمنوش گرفتم که کلا بی خیال باشم کمتر خودمو حرص بدم ولی خیلی که موثر نبوده به نظرم به قرص فلوگسیتین هم فکر کردم

آخه کلا باهاشون بداخلاقی نمیکنم که بگم حالا یه کاری کنم دلم بسوزه ولی عوضش حرص و استرسمو میریزم تو خ ...

عزیزززم😁خدا بهت آرامش بده

قطعا که مامانِ خوبی هستین

که اگه نبودین

دنبال راه حل نمیگشتین و سریع ترین راه رو واسه تنبیه انتخاب میکردین(زدن)

موفق باشین