2777
2789
عنوان

چرا مادر من این مدلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 20 پست
شاید عزیزم اون ی جوری میگه ک همه فک میکنن داره خبری میده  اما تو ی جور میگی ک همه فک میکنن ...

نهذعزیزم قسمت اول حرفت درسته کاملا داداشم با سیاسته با سیاست و حقه هم حرفشو میزنه یجور میگه انگار مثلا داره همینجور میگه اما من بخدا قسم بی منظور هر چی میگم هرکی از یه ور بهم میپره خلالت بکش ال کن بل کن اینقدر ناحق گفتن که تو دلم مونده

نهذعزیزم قسمت اول حرفت درسته کاملا داداشم با سیاسته با سیاست و حقه هم حرفشو میزنه یجور میگه انگار مث ...

دورت بگردم ارامش خودتو بهم نریز 

وقتی میبینی ب منطور حرفاتو میگیرن 

خوب بعضی حرفا تو نزن ب اونا ب دوستات بگو مثلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورت بگردم ارامش خودتو بهم نریز  وقتی میبینی ب منطور حرفاتو میگیرن  خوب بعضی حرفا تو نزن ...

اجی بخدا تو دلم مونده دلم تیکه تیکه شده تز کاراشون چطور داداشم هر چی بگه مامانم از داداشم تعریف میکنه اما به من پرخاش میکنه😭😭مثلا برای ازدواج من داداشم همش میگفت فلانی از من کوچک تره زن داره باباش براش خونه گرفته بی ام و داده حالا همشم دروغ میگه هاا اما بخدا من نباید یه کلام حرف بزنم وگرنه میرن تو اتاق پشت یرگ بهم میگن پرتوقع و پرو

اجی بخدا تو دلم مونده دلم تیکه تیکه شده تز کاراشون چطور داداشم هر چی بگه مامانم از داداشم تعریف میکن ...

چی بگم والا باهاشون صحبت کن تو ارامش بگو چرا حرفای منو ب منظور بر میدارین اما هیچی از داداشت نگو

خداروهم شکر کن تنشون سالمه سایه شون بالا سرت😍