2777
2789
عنوان

چرا مادر من این مدلیه

272 بازدید | 20 پست

بنظرتون من حساسم یا مادرم بد ذات

هر جا میریم اگه میلیارد هم برای دخترشون جهاز داده باشن اصلا به روشم نمیاره و چیزی نمیگه اما خدا اون روزو نیاره یمی بگه فلانی به دخترش چیزی نداده خدااا اون روزو نیاره مثلا رفته بودیم خونه یکی از دوستان طرف برای 5تا دخترش تک به تک جهاز کاامل و 100ملیون پول کادو داده بعد یکی از دختراش تزش قبول نکرده و موقع صحبت زنش که ادم استقلال شخصیتی نداره هر دیقه یه حرف میزنه درومد گفت دروغ میگه هیچی به هیچ دختر نداده 

بعد اونم اون مرد که یه اقای مسن و خیلی فهمیدست که مورد قبول و احترام همه محلشونه متوجه شد که مادرم سر هر تیکه جهازم منت میذاره رو به مادرم گفت ببین دخترم تو هم عین دختر خودم اما یادت باشه توقع دختر زیاده حتی اگه نداشته باشینم از جایی قرض کنید دخترتونو سربلندبفرستید خونه بخت اینم بگم خیلی خیلی باهم صمیمی هستیم و دوستیه بیست ساله هست بینمون

و... پست بعد

من  آخراشو متوجه نشدم چی گفتی

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بهشون فشار نیار واسه جهاز که دیگری هم بهت بگه ،در حده توانشون

بعدشم مامانا همیشه بهترینا رو برا بچشون میخوان بدذات چیه

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

عزیزم مادرته هرچی میگه از این گوش بشنو از اون گوش در کن

چاره ای نیست دیگه...

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خلاصه کلیی با مادرم صحبت کرد که دختر عین پسر نیست دختر اینجور اونجوره توقع داره، حستسه دلش نازکه، دختر ضعیفه و.... منم از همون اول گفتم مامان من ازت توقع جهاز ندارم هر چیم بدی رو سرم نگه میدارم اینم بگم از بچگی هیچ وقت توقعی ازش نداشتم و هییچوقت تو کل عمرم توقع ازش نکردم راجب هیچی شاید کسی باورش نشه اما همه چیو تو دلم گذاشتم اما حتی توقع لباسم ازش نکردم چون بعدش حس عذاب وجدان داشتم

حالا امشب مادرم درومده میگه فلانی که اینجور میگفت دروغ میگه میگم چرا میگه اونا زن خودش گفت

حالا زنشم کلا مشکل اعصابو روان داره و دعادل روانی نداره جوری که دختراشم طرفش نمیرن

عزیزم مادرته هرچی میگه از این گوش بشنو از اون گوش در کن چاره ای نیست دیگه...

میدونی بدبختی اینه اگه غریبه بود راحت میتونستم نادریده بگیرم اما از مادر خودم توقع ندارم 

میگم مگه از بچگی چی ازش خواستم بخدا حتی دریغ از یه لباس خوب که برام بگیره همیشه منو امگار بچه گدا ها چرخونده و داداشمو انگار پسر شاه هر چیم میشه دعوام میمنه میمنه من گظیفه ندارم اما برا داداشم و بقبه بچه هاش اصلا اسمشم نمیاره

عزیزم هر چی هم بخری خانواده های شوهر ایقد بی چشم و روین بیزار میشی  من خودم جهازم کامل بود &nb ...

نه گلم درسته حرفات اصلا بحث جهاز نیست همین الانشم حاضرم مادرم یه قاشق هم نده اما اینقدر منت نذاره منو خر فرض نکنه 

دلم ازین میسوزه دادلشم میاد میگه فلانی پدرش براش کار خونه خریده هزار تا اسب داده پسرش میگه حق داری اما اگه مندبگم دوستم باباش براش مثلا یه مانتو خریده فوری روم پرخاش میکنه و منو دروغگو جلوه میده و با حرفای غیر منطقیش فقط حرصیم میکنه 

ازین ناراحتم😔

گاهی بخازر این کارش بشدت حس تنهایی میکنم

من میخوام اگه قاشقم بهم میده با دل خوش بده نه با سرکوفت و منت اونم منی مه هیچوقت توقع تزش نکردم و ندارم

نه گلم درسته حرفات اصلا بحث جهاز نیست همین الانشم حاضرم مادرم یه قاشق هم نده اما اینقدر منت نذاره من ...

عزیز دلم او تو دلش کلی خوشحالع ک داره برا میخره 

اما شاید با تو راحت تره با داداشت ن

وضعیت مالیتون چطوره ؟ خوبه ؟ متوسطه ؟ بده ؟ 

خوبه دستمون به دهنمون میرسه 

اجی من اصلا جهاز نمیخوام بهم هیچی نده اما اگه یه قاشقم میده با دل خگش بده نه با منت و سرکوفت اینجوری منم تز شوهرم بدم میاد از لسزمامانم میگه گظیفه اوناست اامروز بهش گفتم مامان چرا به من میگی وظیفه اوناست برو به خودشون بگو فلانی وظیفه توعه 

همش یجور رفتار میکنه انگار من طرف دشمنم

عزیز دلم او تو دلش کلی خوشحالع ک داره برا میخره  اما شاید با تو راحت تره با داداشت ن

چرا پس داداشم خفن ترین دروغو هم بگه که بابای فلانی بهش ده تا کار خونه داده میگه اره بمیرم که برا تو کار خونه نداریم بدیم اما منی که همیشه مراعاتشو کردم اگه لگم فلانی باباش مانتو خربده ب اش بهم پرخاش میکنن هم مادرم هم برادرم

خیای دلمو شکسته اجی😔😔😔

میفمم عزیزم

داشتم تو اطرافیان این مدلی،راحل شاید این باشه جدی نگیریش،اهمیت ندی به غرهاش

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
چرا پس داداشم خفن ترین دروغو هم بگه که بابای فلانی بهش ده تا کار خونه داده میگه اره بمیرم که برا تو ...

شاید عزیزم اون ی جوری میگه ک همه فک میکنن داره خبری میده 

اما تو ی جور میگی ک همه فک میکنن ازشون توقع داری 

لحن گفتن فرق داره 

شایدم با تو راحتن با داداشت نیستن