ترک_شیرازی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 733 عنوان اونایی که همراه خانم باردار برای زایمان رفتن بیاین راهنمایی کنید♥️🙏 118 بازدید | 23 پست آبجیم نه ماهش داره تموم میشه، فردا وقت داره بره بستری بشه که دخترش به دنیا بیاد، من تا الان اینجور جاها نرفتم، بلد نیستم چیکار کنم 😕 چیا نیازه همرام ببرم؟؟ و و omenim olsan♡dunyalar sizin:) اون مال من باشه تمام دنیا برای شما ❤️🌏💛🧡💗💓 1400/02/01 | 21:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35457 نمیدونم... من خواهر ندارم💔 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
مانیسای_مامان عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 7515 وسایل شخصی کاری نمیخواد بکنی فقط کسه دیگه ای نیست بره که با بچه داری اشنا باشه
پیرغرغرو عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 1655 خرما ببر، روغن زیتون ببر اگه اجازه دادن کمرش رو ماساژ بدی بهش روحیه بده آب حتما با خودت ببر ننه از من هیچی به دل نگیر🤧
mamanhanie عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 733 ی مقدار ماهیچه یا عصاره گوشت براش درست کن بعد زایمان بخوره
۶۸لیانا عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 14777 اگه سزارینه من شنیدم بعدش خیلی خوبه نسکافه بخورهسردرد نمیگیره 🌷
ترک_شیرازی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 733 طبیعی یا سز نه ماهش پر شده ولی درد نداره😣 دکترش گفت بره اگه شد طبیعی چون دهانه رحمش یه سانت باز شده، اگه هم نتونست سزارین و و omenim olsan♡dunyalar sizin:) اون مال من باشه تمام دنیا برای شما ❤️🌏💛🧡💗💓
ترک_شیرازی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 733 وسایل شخصی کاری نمیخواد بکنی فقط کسه دیگه ای نیست بره که با بچه داری اشنا باشه با بچه داری آشنا هستم، 😊 برای خود خواهرم نگرانم که یه وقت دردش زیاد داشت چیکارش کنم وسایل فقط یه دس لباس نوزاد و مای بی بی و نوار بهداشتی و این چیزا گذاشتم و و omenim olsan♡dunyalar sizin:) اون مال من باشه تمام دنیا برای شما ❤️🌏💛🧡💗💓
ترک_شیرازی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 733 خرما ببر، روغن زیتون ببر اگه اجازه دادن کمرش رو ماساژ بدی بهش روحیه بده آب حتما با خود ... مرسي عزیزم، چشم حتما و و omenim olsan♡dunyalar sizin:) اون مال من باشه تمام دنیا برای شما ❤️🌏💛🧡💗💓
ترک_شیرازی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 733 ی مقدار ماهیچه یا عصاره گوشت براش درست کن بعد زایمان بخوره باشه عزیزم حتما 🌹 و و omenim olsan♡dunyalar sizin:) اون مال من باشه تمام دنیا برای شما ❤️🌏💛🧡💗💓
ترک_شیرازی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 733 اگه سزارینه من شنیدم بعدش خیلی خوبه نسکافه بخوره سردرد نمیگیره واقعا مرسي عزیزم، حتما 🌹🌺 و و omenim olsan♡dunyalar sizin:) اون مال من باشه تمام دنیا برای شما ❤️🌏💛🧡💗💓
پیرغرغرو عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 1655 با بچه داری آشنا هستم، 😊 برای خود خواهرم نگرانم که یه وقت دردش زیاد داشت چیکارش کنم وسایل فق ... دو عدد شورت، پوشک بزرگسال، شیشه شیر، شیر خشک، حوله دور بچه، کریر بچه اینا هم رو ببر مخصوصا ژل و الکل ننه از من هیچی به دل نگیر🤧
mamanhanie عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 733 عزیزم یه مقدار خرما رو هستشو جدا کن براش بزار که اگر طبیعی شد تند تند بخوره برای زایمان انرژی داشته باشه. شربت زعفران رقیق با عسل. دمنوش رازیانه و تخم شوید و شنبلیله
ترک_شیرازی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 733 دو عدد شورت، پوشک بزرگسال، شیشه شیر، شیر خشک، حوله دور بچه، کریر بچه اینا هم رو ببر مخص ... مرسي فقط نواربهداشتی بزرگ خریدیم، نیازه که پوشک بگیریم اخه اونا چسب ندارن 😕 ممنونم بله اینارو گذاشتم تو ساک ♥️ و و omenim olsan♡dunyalar sizin:) اون مال من باشه تمام دنیا برای شما ❤️🌏💛🧡💗💓