2777
2789
عزیزم یه مقدار خرما رو هستشو جدا کن براش بزار که اگر طبیعی شد تند تند بخوره برای زایمان انرژی داشته ...

خیلیی ممنون عزیزم، چشم 

خدا کنه طبیعی بشه ☹️ 

آبجیم لگنش درد میکنه ولی زیاد نیس، سنو هم رفت گفتن یه سانت دهانه رحمش باز شده

ممکنه با سوزن فشار طبیعی بشه؟؟ 

و و omenim olsan♡dunyalar sizin:) اون مال من باشه تمام دنیا برای شما ❤️🌏💛🧡💗💓
خیلیی ممنون عزیزم، چشم  خدا کنه طبیعی بشه ☹️  آبجیم لگنش درد میکنه ولی زیاد نیس، سنو هم ...

ببین عزیزم راستش من برای بچه اولم درد نداشتم رفتم دکتر گفت بستری شو تا آمپول فشار زدن ضربان قلب بچه بهم ریخت سز شدم ولی برای دومی عجله نکردم یه هفته هم از موعدم گذشت ولی فقط هرروز نوار قلب بچرو میگرفتم که حاش خوب باشه بعدش به طور طبیعی دردم گرفت و طبیعی زایمان کردم خلاصه اینکه اگر طبیعی میخواد عجله نکنه البته با مشورت پزشک هاااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم راستش من برای بچه اولم درد نداشتم رفتم دکتر گفت بستری شو تا آمپول فشار زدن ضربان قلب بچه ...

آها، خب اینم بچش نرماله همه چیزش، ولی دکترش گفت ممکنه بچت مدفوع کنه 😬 بهتره زودتر زایمان کنه 

یه دست لباس کمه ۲ دست بزار ،خواهرتم که درد طبیعتا داره ولی مسکن میدن بهش اروم میشه 

فعلا که به دنیا نمیاد 😣 از وقتش دو روزه میگذره دکترش گفت بیا بستری شو تا سزارین بشی، خطرناکه برای بچه 

ولی از دیروز ظهر نگهش داشتن الکی 😕 میگن شاید بتونه طبیعی زایمان کنه 

ان شاءالله هر چی به صلاحش فقط بگو اگر سزارین شد حتما درخواست پمپ مورفین بکنه

عزیزم امروز سزارین شد 🥴

مرسي از راهنماییت ♥️♥️♥️🙏