2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جانم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

خانواده همسر خیلی مهم هستن خانما باید قبل ازدواج حتما خانواده همسر رو هم در نظر بگیرن چون اونا حتی تو تربیت بچه شما هم تاثیر دارن مثلا بچه من نه سالشه هر کار کنم باز میره پایین خونه مادر شوهرم

تازه بعد عروس اوردن یادشون میفته پسر دارن همش میخوان باهاش درد و دل کنن

بخدا شوهرم از صبح که سرکاره بعد از ظهرم یکی یکی اعضای خونوادش زنگ میزنن ازش کمک میخوان گاهیم دعوا میکنن بعدم غراش سر من بدبخته خونوادشم اصلا رعایت نمیکنن که این پسر دبگه ازدواج کرده بزاریم وقت واسه خانمش بزاره ولی مگه میفهمن

فقط شوهرا و مادرشوهرا بد شدن انگار

زن ها و مادرزن ها فرشته ان 

انصاف نیست خدایی خودمون هم شاید خواهرشوهر باشیم و قراره مادرشوهرم بشیم...

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

واقعااا با این طرز حرف زدن و آرزوی بد کردن به جایی نمیرسین...

ب خونواده خودتون هم از این آرزوهای بد میکنین؟!؟

ی کم سیاست داشت باشین خونواده شوهرو هم میتونین مطیع خودتون کنین..بجای این حرفا ی کم عزت نفس داشت باش..

واقعا متاسف میشم این جور ادمارو میبینم ک این مدلی تاپیک میزنن😒

لحظات را میگذرانیم تا به خوشبختی برسیم...افسوس خوشبختی همان لحظاتی بود که گذشت
واقعااا با این طرز حرف زدن و آرزوی بد کردن به جایی نمیرسین... ب خونواده خودتون هم از این آرزوهای ...

همه بلدن حرفای خوشگل خوشگل بزنن

هر وقت زدن جگرتو سوزوندن اون وقت تو عمل خواهیم دید چقدر از این حرفای لطیف و خوشگلتو پیاده سازی میکنی

فقط شوهرا و مادرشوهرا بد شدن انگار زن ها و مادرزن ها فرشته ان  انصاف نیست خدایی خودمون هم شای ...

عزیزم حرف های اینجا رو باور نکن زنداداش من پدرم یه تیکه زمین داده به داداشم  خرج عروسی داده پرو پرو دقیقا جلو خودمون گفته شما هیچ کمکی به ما نکردید مطمینا ایشون بیاد اینجا تاپیک بزنه نمیگه که خانواده شوهر چیکار کردن فقط حرفهای خودشو میگه پس نباید تا حرف های دو طرف رو نشنیدی قضاوت کنی.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
فقط شوهرا و مادرشوهرا بد شدن انگار زن ها و مادرزن ها فرشته ان  انصاف نیست خدایی خودمون هم شای ...

خودت تو امضات نوشتی مخالفی ریپلای نکن

ولی خودت مخالفی کامنت میزاری

یاد این مامانا افتادم که از قبل میدونن بچشون تو میدون میبازه میرن در گوش حریف میگن بزار بچمون ببره