2777
2789
عنوان

شغل خانگی بسته بندی پازل با حقوق ۶ تومن..لطفا همه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 7464 بازدید | 50 پست
حالا بیستومن چیه بده بهش

میدونی همین چندتا 20 تومن ها میشه چقدر 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
دستگاهو همینطوری میدن یا قراره بهت بفروشن؟تا جاییکه من میدونم میفروشن. حالا اگه کلاهبرداری نباشه که ...

گفته امانت میدن تا وقتی که دیگه منصرف بشی یا کار نکنی پیک شرکت میاد میگیره ازمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی ایده خوبی بود حتما همینو میگم بخدا خیلی احتیاج دارم در به در دنبال یه کاریم 

نهایت برا دستگاه هم بگو کارت ملی میزارم اگه گفت باید پول بدی برای دستگاه ولی خیلیاشون الکیه بگه ۱۰۰ تومن ک مردم نمیدن ولی ۲۰تومن همه میگن مگه چقدره

کلاه برداریه من از اینا خیلی دیدم 

بعد که واریز میکنی و ادرس میدی میگن براتون تا هفته دیگه ارسال میشه ولی نمیشه و سپس شما بلاک میشی

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹
اصلا جا و مکان هم دارن آدرس میدن الان یه دونه ش تو محل ماست چقدر جوونای بدبخت میان پول بهش میدن

من جات بودم ادرسشو به پلیس میدادم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
فک کنم همین ۲۰ تومن ۲۰ تومن جمع میشه بهشون بگو خودم به پول احتیاج دارم که اومدم دنبال کار ...از حقوق ...

وای جواب همین کاربر رو بگو الان ببین چی میگن به ماهم بگو

شبنم از قبیله باران سابق هستم 
من جات بودم ادرسشو به پلیس میدادم 

ای بابا فکر میکنی آدرسشو ندارن الان چندین ساله تو روزنامه آگهی میکنه

اینا کارشونو بلدن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

نههههه نکنی هاااا دهتر خاهرشوهرم دقیققققق عین تو گول خورد دقیقا همین بود پازل هارو با یه دستگاه پرس کوچیک بسته بندی میکرد تو کلیپش 

ازش ۳۰هزار گزفتن خطشونو خاموش کردن

اره خیلی ایده خوبی بود حتما همینو میگم بخدا خیلی احتیاج دارم در به در دنبال یه کاریم 

منم مث توام اسی جون 

خدا صاحب زمونم رو برسونه. منم درب در دنبال کارم. البته نمتونم کار بیرون برم. منم ی مدت تو دیوار دنبال کار خانگی بودم. اما فایده نداره عزیزم. همشون کلاهبرداریه 😔😔😔😔