2777
2789
عنوان

شغل خانگی بسته بندی پازل با حقوق ۶ تومن..لطفا همه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 7463 بازدید | 50 پست

چرا باید برای ثبت نام پول بگیره

کلاهبردارین اینا 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کلاهبرداری هست 

مثل اون وام ها 

بگو ادرس بدید میام شرکتتون اونجا ثبت نام میکنم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

معمولا این آگهی ها کلاه بردارین اون پول اولیه رو میخوان بگیرن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
کلاهبرداری واسه منم انجام دادم ریختم گوشیش خاموش شد از تل انداخت بیرون از کانال و گروه 

وااااااااااااای چ بددد

یادم رفت بگم آدرس شرکتشون رو هم گذاشتم برام

عزیزم 100 نفر مثل شما ثبت نام کنه میشه 20000000 تومن، دو میلیار رو میزاره جیبش خدا بده برکت، برای خودش شغل خوبی ایجاد شد، شما هم برای بیست تومن بخوای شکایت کنی، 200 تومن حداقل باید خرج کنی، کلی بری و بیای، به جایی هم نمیرسی

فک کنم همین ۲۰ تومن ۲۰ تومن جمع میشه بهشون بگو خودم به پول احتیاج دارم که اومدم دنبال کار ...از حقوق ...

اره خیلی ایده خوبی بود حتما همینو میگم بخدا خیلی احتیاج دارم در به در دنبال یه کاریم 

این کلاهبرداری هست  مثل اون وام ها  بگو ادرس بدید میام شرکتتون اونجا ثبت نام میکنم

اصلا جا و مکان هم دارن آدرس میدن الان یه دونه ش تو محل ماست چقدر جوونای بدبخت میان پول بهش میدن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

چقدر حرامخور هستن میگن نفری ۲۰ میگیریم بعد دیگه جواب نمیدیم هیچکس هم حوصله نداره بخاطر ۲۰ تومن بخواد پبگیر ی کنه ویا حتی شکایت کنه روزی ۱۰۰ نفر هم بریزن میشه روزی دوتومن😐

اللهم صَل علي محمد وآل محمد