2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدفت رو مشخص کن و بدون که چه رشته ای میخوای و به آینده ات فکر کن کتاب های کنکوری رو بگیر کم کم شروع ...

شما روزی چند ساعت درس میخوندید؟

الان چی قبول شدید؟

و اینکه من متاهلم ولی همسرم سربازه و هر یه هفته میبینمش

و کلا خونه بیکارم و یا میخوابم و یا گوشی بازی...😑😑😑

خسته شدم،میدونم ک تو آینده خیلی پشیمون میشم ولی بازم نمیخونم

خانواده همسرم همشون درس خوندن

برا جمع بندی بنظرتون چطوری بخونم نکته بردارری نکردم 

اگه تاحالا جزوه ننوشتی از یکسری کتاب های جمع بندی استفاده کن که درس نامه های خوبی دارن و بعدشون تست هم دارن برای تسلط بیشتر میتونی رو اون مبحث بیشتر کار کنی و اینکه توی درس های عمومی کتاب زرد عمومی کانون رو بگیر و هر شب یه ازمون عمومی با تایم استاندارد کنکور کار کن اینجوری سرعتت تو تست زدن بالا میره همم اینکه با تست زدن مرور میکنی😉

سلامم وای من از اول مهر تا اسفند پر قدرت خوندم بعد کلی مشکل سرازیر شد تو زندگیمون یکی دو ماه نتونست ...

حتما مباحث باقی موندع رو جمع کن و تا ۱۵ اردیبهشت به نظرم می رسی و اشکالی هم نداره یکم تایم مطالعه ات رو بیشتر کنی کامل و خوب می رسی تمومش کنی و بعدش شروع به کار کردن کنکور ها و جمع بندی کن😉

ببخشید شما متاهلید؟ اگه اره چجوری برای کنکور میخوندید؟

عقدم گلم 

منظورت از چجوری خوندن چیه؟!🤐خب میخوندم و تست میزدم سوالتو با جزئیات بپرس 

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
شما روزی چند ساعت درس میخوندید؟ الان چی قبول شدید؟ و اینکه من متاهلم ولی همسرم سربازه و هر یه هفته ...

من به طور متوسط ۹ ساعت میخوندم 

الانم دندان پزشکی میخونم 

عزیزم خودت به شرایطتت واقفی سعی کن که بهونه هات رو توی یک لیست بنویسی و منطقی با خودت حل کنی و میدونی خواب و گوشی و مهمونی و... بعد از کنکور هم هست مهم الانه که تایم رو از دست ندی و از همه مهم تر واااقعااا بخوای که قبول بشی و شروع کنی به خوندن 

عقدم گلم  منظورت از چجوری خوندن چیه؟!🤐خب میخوندم و تست میزدم سوالتو با جزئیات بپرس

منم عقدم

منظورم اینه ک موقع خوندم فکرتون مشغول نمیشد

من وقتی میخوام برم سراغ کتاب همش فکرم‌مشغول میشه و بیشتر مواقع میره پیش همسرم🙈

پزشکی قبول شدید؟

منم عقدم منظورم اینه ک موقع خوندم فکرتون مشغول نمیشد من وقتی میخوام برم سراغ کتاب همش فکرم‌مشغول م ...

عزیزم😂

من موقع کنکور مجرد بودم ولی الان میخام درس بخونم فکرم میره پیشش

بله پزشکی قبول شدم همسرمم همکلاسمه

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
من به طور متوسط ۹ ساعت میخوندم  الانم دندان پزشکی میخونم  عزیزم خودت به شرایطتت واقفی سع ...

اگه من از الان بخوام شروع کنم دیر نیست؟

چون چیزی بلد نیستم و فکر میکنم فیلم های آموزشی باید ببینم درسته؟

عزیزم😂 من موقع کنکور مجرد بودم ولی الان میخام درس بخونم فکرم میره پیشش بله پزشکی قبول شدم همسرمم ...

آهان...

😂

کلا میخوام بخونم نمیشه 

میدونم ک تو آینده خیلی پشیمون میشم🤦‍♀️

موفق باشی عزیزم