2777
2789

🎀سیاست های زنانه🎀👠

#خانومها_بخوانند

👈توی جمع های فامیلی تون سعی کنین هوای همسرتون رو داشته باشین.

❌انقدر غرق در تعریف های زنانه یا فامیل ها نشین که شوهرتون رو کلا فراموش کنین

🔵همین میشه که آقای همسر به مرور دور همی های فامیلی رو خاله زنگ بازی و علافی تلقی میکنن و بعد مخالفش میشن🙈

🔷مستقیم نمیاد بگه اصلا حواست به من نبود! میگه این مهمونیا فقط به درد خانما میخوره

👈وقتی توی جمع مشترکی هستین وقتی همسرتون حرف میزنه شما اولین نفری باشین که حرفشو تایید می کنین دنبال حرفشو میگیرین. حتی اگر کسی به حرفشون گوش نمی کرد شما سرتا پا گوش باشین😍

🔵بااااااااااااور کنید بااااااور کنید و باااااااااااااور کنید تمام زن هایی که شوهراشون مثل موم تووی دستشون این قاعده رو رعایت میکنن

❌وقتی تو اونو جلو بقیه تائید کنی ، وقتی ازش حمایت کنی ، وقتی با نگاهت بهش اعتماد به نفس میدی همین میشه که اونم با حرفای تو موافقت میکنه ، بعد از هر اظهار نظرت اولین کسی که میگه درسته خودشه  و ....

کپی شده از کانال روبیکا سیاست زنانه لینک در پایین 

@siasathaye_zananeh

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕

اینا سیاست نیست رفتار ضد زن هست. فقط زمانی موثر می‌شه که به اقا هم همین حرفا زده بشه.

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا سیاست نیست رفتار ضد زن هست. فقط زمانی موثر می‌شه که به اقا هم همین حرفا زده بشه.

((احترام))

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
((احترام))

هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد

برای یه آدم ۱۸ ساله زوده دنبال این مسایل باشه. مهارت‌های اجتماعی رو تقویت کن.

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد برای یه آدم ۱۸ ساله زوده دنبال این مسایل باشه. مهارت‌های اجتماعی ر ...

من درست ۱۸ سالمه ولی

بیشتر از اونی ک فکر کنی میدونم

بیشتر از اونی ک بوده خوندم

پنچ سال دارم در رابط زناشویی میخونم

برای بعضیا جواب عکس میده متاسفانه برای کسیکه بی جنبه هست خودمحور و منیت داره هر چقد تاییدش کنی بیماریشو تشدید میشه و همین باعث میشه که ما برخلاف میل مون رفتارای ناسالمش بهمون تحمیل کنه چرا که ما در جمع اونو تایید کردیم و پیش همه مجوز رسماً اعلام کردیم و بعداز اون همه مارو مقصر اصلی میدونند 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
من درست ۱۸ سالمه ولی بیشتر از اونی ک فکر کنی میدونم بیشتر از اونی ک بوده خوندم پنچ سال دارم در را ...

کار درستی نمی‌کنید

کار درستی نمی‌کنید

اگه این انرژی رو تو این پنج سال صرف چیزی دیگر کرده بود الان چقد موفقت تر بود ..‌دختر جان من تجربه پانزده سال زندگی مشترک و میگم برات اول خودتو قوی کن از،لحاظ اجتماعی روحی و اقتصادی بعد ببین چی میشه برات زندگی

اگه این انرژی رو تو این پنج سال صرف چیزی دیگر کرده بود الان چقد موفقت تر بود ..‌دختر جان من تجربه پا ...

حتما دلیل خیلی مهمی بود🙃

نکته جالبی بود

اینکه با علم و اگاهی می خوای وارد مرحله بعد زندگیت بشی خیلی خوبه .

اما تمرکزت رو خوش بختی با شخص دیگه قرار نده 

برای وارد شدن به زندگی متاهلی هم عجله کن 

زودتر رفتن به زندگی متاهلی یعنی یک دنیا مسئولیت رو پذیرفتن 

از جوونی و دانشجویی لذتت رو ببر برو سرکار و مستقل شو 

بعد به وقتش ان شالله بخت خوب هم برات پیش میاد

نکته جالبی بود اینکه با علم و اگاهی می خوای وارد مرحله بعد زندگیت بشی خیلی خوبه . اما تمرکزت رو خو ...

بله میددونم

ولی خانواده من اجازه تحصیل نمیدن متسفانه

استارتر عزیز کار خوبی می‌کنی که هدف مشخصی رو دنبال می‌کنی فقط سعی کن برای موفقیتت به مطالعه کردن نباشه برای رسیدن به جایگاه خوب پیشنهاد میکنم حتما از تجربه های حقیقی و واقعی آدما پرس و جو کنیدزندگی و شخصیت های متفاوتی وجود داره که عمرما هم کفاف نمیکنه برای شناخت کامل آنها .اما میشه تا حدودی موفق و پیشرفت کرد برای زندگی مشترک 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........