2777
2789
عنوان

خانوما بیاین هنگ کردم چیکار کنم

148 بازدید | 18 پست

شوهرم بیرون بود گوشیشو اتفاقی جا گذاشته بود منم گفتم یه سرک بکشم

تو اسمسا دیدم یه اس واسش اومده نوشته لطفا بیا واتساپ شوهرمم نوشته این همه زنگ زدم بخاطر من بر نمیداری?

سیوش کردم تو گوشی اون سیو نشده بود

رفتم تل دیدم پروفایل عکس یه زنه

سابقه خیانت نداشته اصلا نمیخوام فکر کنم خیانت باشه نمیدونم چی بگم چیکار کنم مغزم داره میترکه

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

دارم دیوونه میشم

بهش بگم?بپرسم ازش?

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

توروخدا بیاین راهنماییم کنین کار اشتباهی نکنم مخم کار نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا واتشو چک نکردم ای خدا

فک میکردم خیلی قویم فک میکردم شوهرم برام مهم نیس ولی اینجوری نیس

ببین در خوش بینانه ترین حالت باز هم خیانته جنگ نکن دادو بیداد راه ننداز در کمال آرامش بگو من خیلی بهت اعتماد داشتم تو در وجود من شک ایجاد کردی لطفا برام توضیح بده و اگه توضیحاتش چرت و پرتایی بود ک همه مردا وقتی میترسن میگن اصلا نیاز نیست خونه رو ترک کنی باید با رفتار سردت با اخم هات و بی محلی کردنات پشیمونش کنی

ایشالا ک چیزی نیست . ولی اصلا ن ب روش بیار ن چیزی بگو فعلا فقط زیر نظرش بگیر .اگرم زندگیت رو دوس دار ...

نمیخوام که خودمو گول بزنم میخوام زود واسم روشن شه

ببین در خوش بینانه ترین حالت باز هم خیانته جنگ نکن دادو بیداد راه ننداز در کمال آرامش بگو من خیلی به ...

دارم دق میکنم

بخاطر کارش کانال داره

اون اصلا دست و پاشو گم نمیکنه فوقش میگه مشتریه

خونه رو نمیتونم ترک کنم چون جایی ندارم کسی ندارم دو تا بچه کوچیک دارم😔

تلگرام همسرتو سعی کن چک کنی رفت حموم اینا  شمارشو سیو کن ساعت آنلاین بودن چک کن  کلا حوا ...

میشه مگه انقد صبور باشم نیم ساعته فهمیدم دارم میترکم

شماره زنه رو سیو کردم ولی تو گوشی اون سیو نبود

اخرین انلاینیشم نوشته نمیدونم 14 jan

ساعت 19 ولی شوهرم الانم انلاین بود