2777
2789
عنوان

دانشجو های مهربان بیان😂⁦❤️⁩

125 بازدید | 20 پست

سلام دوستاااان 

من بالاخره دانشگاه قبول شدم 

😐استرس دارم چون با محیطش اشنا نیستم میترسم سوتی بدم😐 چون سوتیاتونو خوندم دیدم از من بعید نیست

چیکار کنم؟

از هفته چندم برم سرکلاسا؟

حجاب در چه حد میتونه باشع؟(دانشگاه ملی هستم)

فوبیای اینو دارم ک حراست راهم نده با اینکه خیلیم بیحجاب نیستم😂😂😐

حراست بیشتر ب چیا گیر میده:/

سرکلاس چیکار نکنم سوژه شم😐

بییایییین😭😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مجازیه ک

ما پنج روز فقط برا کلاسای عملی مون رفتیم

گیر ندادن  اصن پوششو

فقط من پیش همکلاسیم روز اولی سوتی دادم😐😒😑

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

۱.همون اول قانون کنین توی انتخاب های جمعی اکثریت مهمه نه ۱۰۰ درصد افراد...باور کنین نکته خیلی مهمه

۲.دانشگاه دولتی حتی اساتیدشم از جزوه خودشون سئوال میدن پس دلیلی نداره دانشجو ها مدام کتاب ازمون ارشدو بکوبونن تو سر هم ترمی ها

۳.اونایی که اعتراض میزنن به نمره...معمولا نمره هم میگیرن

۴.برای یک نمره لازم نیست عمر و وقتتون تو کلاس بیخود هدر بره

۵.استادی ک اولش میگه حضور الزامی نیس...دقیقا همون استاد بخاطر غیبت زیاد حذفتون میکنه

۶.خاستین نرین کم برین ولی همیشه برین

۷.جامدادی جا نزارین یا اگه گذاشتین ساعت بعدی وسط کلاس بلند نگین جامدادی منو بده...

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

۱.همون اول قانون کنین توی انتخاب های جمعی اکثریت مهمه نه ۱۰۰ درصد افراد...باور کنین نکته خیلی مهمه ...

از هفته چندم برم خانمی؟ اخه یبار یکی گفت من روز اول رفتم استاد نیومده بود😕