2777
2789

کیا با خورد و خوراک یا دعا از خدا خواستن پسر دار بشن و شدن 

من میخوام البته اگه مصلحت خدا باشه

خدا یا ممنونم به خاطر همه چی    🌸🍃

بسپار به خدا.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خانمی تمام خانوادم دخترزاهستن و بچه اولم دختره، دیگه بچه دارنمیشدم ده سال هرچی دکتررفتم نتیجه نگرفتم قسمت شد دوسال قبل رفتم کربلا اونجا خالصانه ازاقاخواستم چون شوهرم تک پسره وخانوادش پسرمیخواستن، نذرکردم اسمشو بزارم حسین، امدیم ماه بعدحامله بودم، ا وقتی فهمیدم پسره اسم گذاشتیم بین قران اسم حسین درامد، وشب تولد اقا عیدسال قبل دنیاامد همه چی رواقابرام قشنگ چید و الان حسینم کنارم خوابیده انشالله خانمی شماهم یه گل پسرسالم وصالح خدابهت بده، گرمی هم زیاد میخوردم زنجبیل راستی خانمی💓

من خانمی تمام خانوادم دخترزاهستن و بچه اولم دختره، دیگه بچه دارنمیشدم ده سال هرچی دکتررفتم نتیجه نگر ...

ای جانم عزیزم خدا نگهش داره چه اسم قشنگی نام دار باشه

بر ماهم همه از دم دختر دارن همه خودمم یه دختر ۷ ساله دارم اصلا پسر بچه نداشتیم

خدا یا ممنونم به خاطر همه چی    🌸🍃