2777
2789
عنوان

خواهرا راهنمایی

81 بازدید | 4 پست

من تو اهدای عضو ثبتنام کردم میخامم لغوش کنم کسی ثبتنام کرده ولغو کرده چطوری لغوش کرده

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

چرا 

نه من نکردم تا حالا بهش فکر نکرده بودم

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا  نه من نکردم تا حالا بهش فکر نکرده بودم

بنظرم اشتباهه اینکار اعضای بدنمون امانت هستن پیشمون حالا میخام لغوش کنم

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
من ثبت نام کردم.چرا چرا میخوای لغوش کنی اصن چرا ثبت نام کردی؟

چ میدونم جوم گرف ثبتنام کردم بنظرم اعضای بدنمون امانتن پیشمون خدا بهمون داده مال خودمون نیستن مثل پول خونه واینا ک تصمیم بگیریم حالا نمیدونی چطوری لغوش کنم