2777
2789
یک بار دیگه هم گفتم رسم دستمال و این که بعضی جاها آویزون می کنند جلوی در تا همه ببینند و بعضی جا ه ...

😐😐😐😐😐رقص پدر عروس😑😑😑😑😑😑با دستمال😐😐😐😐😐😐😬

دیدی که مرا هیچ کسی یاد‌نکرد!                                              جز غم!که هزاران آفرین بر غم باد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان قاجار خانواده داماد یعنی مادرشوهرو خواهرشوهرا میومدن دختر رو میبردن حموم تا لختشو ببینن😕😠😠روز خواستگاری هم محکم می بوسیدنش که ببین دهنش بومیده یا نه؟😂😂😂اونا دیگه خیلی تباه بودن بدبختا

هرچه پیش آید خوش آید ماکه خندان می رویم😁😀

مزخرفترینش زمان من سال ۸۷ اینبود که خونه داماد برای خودشون جشن میگرفتن و شام میدادن خونه عروس هم جدا و هی عروس کشون از این خونه به اون خونه 

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
چی هست؟

نبات رو عروس می ذاره تو لباس زیرش قبل از عقد ، بعد از خطبه ی عقد به داماد می دن

خیلی مسخرست واقعاً

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

والا خوب بود اون موقع ها

من ندوس😐 الان خوبه که یجا تویه تالار و...

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!