2777
2789
یک بار دیگه هم گفتم رسم دستمال و این که بعضی جاها آویزون می کنند جلوی در تا همه ببینند و بعضی جا ه ...

یا علی بابای عروس😟

بابای من تا یکماه بعد عروسی شوهرمو راه نداد . واویلا فکر کن اگه این رسمو داشتیم با دستمال سر بریده شوهرم میرقصید

واقعا خجالت داره این رسم

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱

دوستم یکی از آشناهشون گفته که فردای عروسی دستمال رو گذاشتن توی سینی و به مهمونها نشون دادن و مهمون ها هم روش پول گذاشتن بعد چند روز که عروس داشته میوه می‌خورده بهش گفتن این میوه رو از پول دستمال خریدیم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم مازندرانی هستم،نه خانواده پدر،نه خانواده مادری رسم دستمال،برگه سلامت و رسمای مزخرف دیگه ندارن.

ولی وقتی خودم ازدواج کردم رسم خانواده شوهرم بود.منم مادرشوهرمو شستم گذاشتم رو بند خشک بشه.هروقت تنها گیرم آورد گفت من شب عروسیه همه پسرام(4برادرشوهرم) بودمو دستمالشونو دیدم.

منم گفتم ما ازاین رسما نداریم.

دید نمیتونه شب عروسی ازم دستمال بگیره گیر داد به برگه سلامت.

شوهرمم اصلا موافق این حرفا نبود.آخرش انقد بهمون فشار آوردن رفتم برگه سلامت گرفتم دادم شوهرم گفتم برو به هرکی دوستداری بده.اونم انقد حالش بد بود برد داد به خواهرش گفت وای به حالتون اگه بفهمم به کسی نشون دادین.

آخه برگه رو مادرشوهرم میخواست که بره به جاری هام نشون بده.کلا دوران نامزدی و عروسی پر دردسری بود.

یا علی بابای عروس😟 بابای من تا یکماه بعد عروسی شوهرمو راه نداد . واویلا فکر کن اگه این رسمو داشتیم ...

همون وقتی پرسیدم

گفتند پدر عروس به این سبک داره افتخارش رو از سالم بودن دخترش نشون می ده 😒😒 آخه جهالت تاکجا

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم