2777
2789
عنوان

پریودم ب این خاطر عقب میفته؟

9654 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من ی مدت بود ک خودارضايي میکردم الان شکر خدا ترک کردم ولی الان 20 روزه ک پریودم عقب افتاده میخوام بدونم اگه برم دکتر زنان و سونوگرافی بنویسه برام میفهمه ک من اون عمل و انجام می‌دادم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ولی فک کنم باعث تنبلی و اینا بشه حالا ک ترک کردی هرروز ورزش کن بدنت انرژی و فعالیتش برگرده اون عمل ...

درسته من خودمم خیلی اعصابم خورده ولی ورزش مفیده؟ 

مثلا امکان داره ک بخاطر کیست یا عفونت عقب افتاده باشه؟  

اگر خیلی به ندرت این عقب میوفته یا دفه اوله یا سنتون کمه عادیه 

ولی اگر عقب افتادن برا بار اول نیست احتمال تنبلی تخمدان یا کیست وجود داره

خود ار.. هم باعث عقب افتادن پریود نمیشه

اگر خیلی به ندرت این عقب میوفته یا دفه اوله یا سنتون کمه عادیه  ولی اگر عقب افتادن برا بار اول ...

من الان 3 ساله ک پریود میشم عقب هم قبلا افتاده در حد 3 یا چهار روز ب انقد نرسیده

من الان 3 ساله ک پریود میشم عقب هم قبلا افتاده در حد 3 یا چهار روز ب انقد نرسیده

پس جای نگرانی نیست منم اوایل این مشکلات رو داشتم به مرور تخمک گذاری ها منظم میشه ولی محض احتیاط دکتر برو

درسته من خودمم خیلی اعصابم خورده ولی ورزش مفیده؟ 

ورزش کلا مفیده حالا برا اون عمل زشت رو نمیدونم ولی برا پری خیلی خوبه من دوماهه دوفاستون قطع کردم دوساعت ورزش می کنم پری میاد سروقت خداروشکر

پس جای نگرانی نیست منم اوایل این مشکلات رو داشتم به مرور تخمک گذاری ها منظم میشه ولی محض احتیاط دکتر ...

فقط میترسم ک بفهمه آخه قراره با مامانم برم و دکتر گیاهی رفتم فهمید