2777
2789
عنوان

بهترین کلاس آنلاین فیزیک کنکور کدومه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 131643 بازدید | 53 پست

دکتر عباسقلی رو من کلاس هاشون رو دیدم خیلی خوووبه از دهم تا کنکور تدریس میکنن. قشنگ نکته به نکته درس میدن و باحوصله جواب سوالا رو میدن

من که خیلی راضیم از دهم شروع کردم و کلاس هاشونو تهیه کردم

توی سایت هم کلی نمونه سوال امتحانی با جواب گذاشته بودن 

کلاس های تابستون رو میزارم ببینید حتما

https://drabbasgholi.com/product-category/learning-class/ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی شما؟ میگم من میخوام ثبتنام کنم کتاب رو درس میده یا ترکیبی امروز کلاس زیست داشتم معلم ...

نه عالیه باباخانی

خیلی وقت میزاره برای کلاس

جزوه عالیه رفع اشکال هم داره

شنیدم نوکنده خیلی مفهومی و خوب تدریس میکنه

نوکنده سطحش کلاسش پایینه

باباخانی کلاس وی آی پی هم داره روی کلاسش سوال های مفهومی و سنگین حل میکنه برای ترازبالاها 

برای متوسط ترها هم کلاس آموزش صفر تا صد داره

من ثبت نام کردم 

هم کلاس عادی رو میرم هم وی آی پی هاشو میرم فقط هم یک هزینه میگیره

سلام ،کجا تدریس میکنن ؟من برای دخترم میخوام ،امسال میره دهم میخوام از امسال آماده بشه،هزینه چقدر میگ ...

باباخانی تو کارنامه خرد هست

این شماره  دفتر و مدیر برنامه هاشون هست برای ثبت نام و بقیه کارها     26401062-021

سلام دوستان دختر برادرم فيزيك كنكور استاد ميرسعيدو انتخاب كردن كارشون حرف نداره فيزيك كنكور امسال و ٦٥درصد زد و شهيد بهشتي قبول شد دختر برادرم استاد ميرسعيد دكتراي فيزيك از دانشگاه شهيد بهشتي دارن 

من دکتر عباسقلی رو میدونم که خیلی حرفه ایه و خیلی هم با انرژی و با حوصله درس میده ویدیوهای خیلی خوبیم توی پیج اینستا می ذاره، دکترای فیزیک داره و واقعا جزوه ها و نکات خوبیم برای فیزیک کنکور  میذاره.

نوکنده سطحش کلاسش پایینه باباخانی کلاس وی آی پی هم داره روی کلاسش سوال های مفهومی و سنگین حل میکنه ...

سلام حالتون خوبه 

هزینه کلاسای باباخانی رو میدونید؟ 

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
من خودم این تاپیک رو زدم همه گفتن باباخانی  بعد کلی تحقیق کردم عالیه مهدی باباخانی و بهترین آن ...

فیلم هاشو داری برای منم بفرستی

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن