2777
2789
عنوان

بهترین کلاس آنلاین فیزیک کنکور کدومه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 131402 بازدید | 53 پست
کلاس vip استاد باباخانی رو همه میتونند شرکت کنند یا فقط برای قوی هاست؟

کلاس رو همه میتونند شرکت کنند

دوجور کلاس داره

یه کلاس برای آموزش نکته و تست کنکور میزاره

یه کلاس هم برای بچه هایی که میخوان رتبه بشن میزاره و تست های خفن حل میکنه

منم با مهدی باباخانی داشتم،خیلی خوب میگه فیزیکو

من از فیزیک یه غول ساخته بودم برای خودم ولی قشنگ راه افتادم 

من هم فیلمهاشو ن رو  توی گاجینو دیدم  هم توی  سی دی های مخ گاج  ولی اونجا برای امتحان نهایی خوبه

اگر برای کنکور  میخواهی ، کلاس آنلاین هاش معرکه است استاد باباخانی واقعا بهترین کلاس آنلاین فیزیک هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باباخانی خیلی پر انرژی درس میده، قشنگ آدم میفهمه درس ربو

ولی یحیوی خیبلی آرووم حرفه میزنه شهریاری هم همینطور

من خیلی نمونه فیلم دیدم امسال ولی آخرش با باباخانی گرفتم منم

خیلی عالی بود و راضی بودم منم

منم با مهدی باباخانی داشتم،خیلی خوب میگه فیزیکو من از فیزیک یه غول ساخته بودم برای خودم ولی قشنگ را ...

سلام عزیزم خوبین؟میشه بیاین تویکی ازتاپیکام ازتون سوال داشتم،آخه نمیتونم تگتون کنم اونجا

منم دو دل بودم واسه فیزیک ولی الان دیگه واسه باباخانی مطمئن شدم

من خودم این تاپیک رو زدم همه گفتن باباخانی  بعد کلی تحقیق کردم

عالیه مهدی باباخانی و بهترین آنلاین فیزیک رو داره 

بهترینه واقعا من خیلی تحقیق کردم و خیلی فیلم دیدم از دبیرهای فیزیک ولی همشون خواب آور درس میدن!

ولی باباخانی خیلی با انرژی درس میده و باحاله تدریسش 

مهدی باباخانی عالیه  کلاس های آنلاینش  توی استدیو  با تخته بزرگ برگزار میشه (پای تخت ...

سلام عزیزم خوبی شما؟ میگم من میخوام ثبتنام کنم کتاب رو درس میده یا ترکیبی امروز کلاس زیست داشتم معلمش توی زیست شیمس مینوشت اصلا منم ک کلاس دهم هیچی متوجه نشدم هنوزم شیمی رو نخوندم کامل اما ایشون همه چی میگفت از فیزیک از شیمی داخل زیست گفتم اینجوری نباشن یه وقت؟ خوب توضیح میدن؟

من خودم یه تاپیک زده بودم برای بهترین دبیرهای فیزیک اونجا همه میگفتن نفر اول فیزیک ایران هست قبلا قل ...

سلام ،کجا تدریس میکنن ؟من برای دخترم میخوام ،امسال میره دهم میخوام از امسال آماده بشه،هزینه چقدر میگیره؟