2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم از ترش😔

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 33 پست
این من بودم قبل از اینکه بیام تو🤣🤣😂

دقیقا

عضو اکیپ علمی تخیلی♡ رییس اکیپ ماورایی^-^کسی را دوست دارم برای همین با رنگ خونم مینویسم میترسم نفهمه اما من بازم دوستش میدارم و خواهم داشت سخته دوریش برام نمیدونهمیخوام بفهمه نمیفهمه میخوام بهش راحت و مستقیم بگم اما نمیتونم بگم😔کاش یک روزی بفهمه😢                                        یکی توی دلمه فرق داره با همه واسش جونمم بدم بازم خیلی کمه یه حسیه تو چشاش دلم رفته براش مثل اون دیگه نیست واسه من بشه کاش😔
آخه اصلااااااااا دلم نمیخواد بچه دار بشم 

نترس بابا

ماه رمضان کلا یه مقدار بدن بهم میریزه

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرم رعایت کن یوقت کرونا نباشه علائمی ک میگی رو من داشتم و فکر میکردم باردارم ولی تست کرونام مثبت ...

تابستون کرونا داشتم دقیقا با همین کمر درد و  پا درد شروع شد ولی الان لک دیدم میترسم 

من کرونا که گرفته بودم همین علائم رو داشتم. هم توی همون دوره ی کرونا و هم سیکل بعدیم. یعنی دو سری سیکلم رو ریخته بود به هم. هم از لحاظ علائمم که مثل باردارها بودم 

هم اینکه خیلی عقب انداخته بود پریودم رو. حدودا ده روز دیرتر پریود میشدم تا دو سری.

ولی نمیدونستم و هی بیبی چک و آزمایش میدادم که نکنه باردارم و خدای نکرده کرونا و داروهاش تاثیر بد بذاره برای جنین. ولی همش منفی بود.

بعدا از دونفر دیگه هم شنیدم مثل من بودن

دقیقا دیروز تخمک گذاریم بود 

نه گلی نگران نباش اینجور چیزا عادیه برا منم پیش اومده واسه استرس و تغییر فصل و ایناس

صبــر  اوج احترام به حکمت خداست، صبور باش چیز های خوب زمان میبرن
نه گلی نگران نباش اینجور چیزا عادیه برا منم پیش اومده واسه استرس و تغییر فصل و ایناس

خداکنه همینطوری باشه بخدا خیلی میترسم،  راستی من تازه از خونه مادر شوهرم برگشتم اونجا به شدت سرد بود حتی با تاخیر پریود شدم  الانم اومدم تهران گرم 

چرا پریود شدم حتی یک ماه بعد کرونا هم پا درد و کمر درد داشتم 

شاید از عوارضش باشه چون منم دقیقا از بعد اینکه کرونا گرفتم نزدیک پریودم ک میشه پادرد و کمردرد وحشتناکی میگیرم 

این ماه انقد حالم بد شده بود ک همسرم میخواست زنگ بزنه بیان ازم تست بگیرن

خدایا شکرت 

من کرونا که گرفته بودم همین علائم رو داشتم. هم توی همون دوره ی کرونا و هم سیکل بعدیم. یعنی دو سری سی ...

منم تابستون کرونا داشتم بدترین دردم پا و کمرم بود حتی تا یک ماه سنگ داغ میکردم میذاشتم زیر پام 

امیدوارم کرونا باشه نه بارداری 

خداکنه همینطوری باشه بخدا خیلی میترسم،  راستی من تازه از خونه مادر شوهرم برگشتم اونجا به شدت سر ...

اره سردی هم تاثیر داره در کل خیالت راحت چیزی نیست یکم گرمی بخور و پاهاتو شکمتو گرم نگه دار

صبــر  اوج احترام به حکمت خداست، صبور باش چیز های خوب زمان میبرن
شاید از عوارضش باشه چون منم دقیقا از بعد اینکه کرونا گرفتم نزدیک پریودم ک میشه پادرد و کمردرد وحشتنا ...

خداکنه از کرونا باشه منم مثل شما از بعد کرونا پریود میشم کمر درد پا درد میگیرم تو پریود تو تخمک گذاریم همیشه درد دارم

منم تابستون کرونا داشتم بدترین دردم پا و کمرم بود حتی تا یک ماه سنگ داغ میکردم میذاشتم زیر پام  ...

هرچی هست خیره.ان شاءالله کرونا هم نیست عزیزم.

شاید به خاطر روزه گرفتن و تغییر فصل باشه