2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم از ترش😔

475 بازدید | 33 پست

من ۱۲ فروردین پریود شدم تقریبا هشت روز طول کشید تموم شدم تا روز دهمم کم و بیش لک داشتم خون این ماهم تیره بود 

دیروز دقیقا موعد تخمک گذاریم بود یکم خونریزی قهوه ای رنگ داشتم الانم سینه هام و کمرم و زیر دلم درد میکنه پاهامم داره میترکه از درد البته همیشه تو تخمک گذاری پا درد و کمر درد شدید دارم ولی لک نمیاد هیچ وقت 

تو روزای غیر پریودی هم خیلی پیش میاد سمت چپ زیر دلم درد شدید میگیره 

رابطه کاملم  نداشتیم  تو دوره عقدیم،

تقریبا ۹۹ درصد مطمئنم هستم که م ن ی نریخته روش 

یعنی مشکلم چی میتونه باشه ؟؟؟؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید 

پدرمم کرونا داره قرنطیس ولی خوب ما هم خونه بودیم ممکن ناقل باشم الان نمیتونم برم دکتر خدایی نکرده کسی از من بگیره

این علائم بارداریه 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ممکنه مریم مقدس هم بدون رابطه باردار شد

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

خب ماسک بزن برو دکتر اینجوری که نمیشه پس کرونایی ها چیکار میکنن دکتر نمیرن؟ 

بعضی وقتا باید سریع خودتو جمع و جور کنی... یکی بزنی تو گوش خودتو بگی به داد خودت برس لعنتی... تو دیگه به دنیا نمیای!!!  

بعدشم اونایی که میگن بارداریه ایشون میگه دیروز تخمک گذاری داشته زود پزه مگه فوری لقاح داشته باشه علایمشم بیاد😐

صبــر  اوج احترام به حکمت خداست، صبور باش چیز های خوب زمان میبرن

ببخشید اسی تو تاپیکت اینو مینویسم ولی الان منم نه روزه پریودم قطع نمیشه میخواستم این ماه اقدام کنم خانم دکتر قرص لتروزول و آمپول دور ناف داده بنظرتون چرا قطع نمیشه امروز میخوام برم دکتر نمیدونم چی بمن میده که قطع شه و بتونم اقدام داشه باشم