2777
2789
عنوان

کیا بعد از یه عشق عمیق دوباره عاشق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4374 بازدید | 125 پست
نه ببین عشق اصن اونجوری نیس.اونی که تو میگی دوست داشتنه

حالا هرچیزی ک هست دارم میگم به خاطر یه نفر خودتونو تباه نکنین

به خودتون فرصت دوباره  بدین

نشد نداره حتما میشه

چه مردانه کودکیهایم را پدری 

تا دلت بخواد عاشق شدممم اصلا هم امثال شمارو درک نمیکنم ک چطور میتونید چندین سال درگیر یک نفر باشید

والا دقیقا منم مثل توهم، تا حالا نتونستم درگیر نفر قبلی بشم و هنو دوسش داشته باشم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید یه سوال دارم کتک میزد؟ اخه دخالت که دلیل نمیشه چون شما ازدواج کرده بودید می تونست سوال ازت ...

عزیزم کتک هم میزد منم مقصر بودم اونم بود کلا مو

غرور بودیم ولجباز همش دعوا بچه گانه رفتار مبکردیم نشد الان خیلی بد شده خیلی زبون نفهم و بددهان

حالا هرچیزی ک هست دارم میگم به خاطر یه نفر خودتونو تباه نکنین به خودتون فرصت دوباره  بدین نشد ...

خرقت واقعا درسته .من الان دارم خودمو تباه میکنم .ولی مثل خر نمیفهمم.یعنی میدونما درستش چیه

ولی بازم کنارش گریه میکنم و التماسش میکنم.

بدجوری خودمو میارم پایین فقط برای اینکه بمونه

برای رسیدنم به شهاب و برگشتنش دعا کنین
اگه عاشق شده باشی میدونی، فراموش کردنی نیست نه نمیگم غصه بخوری تا آخر عمر ولی فراموش نمیشه، همیشه ...

شایدم اینطور باشه ک شما میگی

یک نفر برای من این مدلی هست

یعنی الان بعد ۸ سال هنوز هم از یادم نرفته

ولی این دلیل نشد ک مث اسی خودمو تباه کنم ب خاطرش و زندگیو ب خودم جهنم کنم

ولی دروغ چرا یادش همیشه باهامه

والا دقیقا منم مثل توهم، تا حالا نتونستم درگیر نفر قبلی بشم و هنو دوسش داشته باشم😐

والا همین درسته

ک چی آدم خودشو درگیر کنه و حق زندگیو از خودش بگیره ب خاطر کسی

ببین خاهر عشق اگه واقعا عشق باشه از تموم وجود دو طرفه باشه فراموش نمیشه عادت میشه نبودش سی سالم بگذره اسمشو اسم شهرشو اصلا هرچیزی که بشنوی مربوط بشه بهش ته دلت خالی میشه ی حس عجیبی بهت دست میده حالا کسایی میگن اره من کردم و فلان اینا عاشق نبودن یکیو در حد دوست داشتن بوده میگن عشق بهش 

عشق تکامل پیدا میکنه ، پس عشق آخر بهترینه 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

من مجردی همه پسرا عاشقم میشدن وای جرات نداشتم با کسی دوس بشم 

یکیش رگشو زد جلو چشام بادتیغ دستاشو خط خطی میکرد وخون میریخت از دستش شوکه شدم میگفت بگو عاشقمی 😥😥😥

خودم هیچوقت درگیر نشدم تادمیدیم بدرد هم نمیخوریم کات میکردم 😂😂😂😂

یکی دیگش بود مامانش بهم میگفت عروسم اخه چن بار دعوتم کرد خونشون 😕

کلا دوس پسرای من نرمال نبودن  خیلی زود عاشق میشدن لامصبا

نمیدونم چکار کنم حدودا شش هفت سالی هست تنهام

من یه بار طلاق گرفتم واسه مسیر اشتباه نرم دوباره ازدواج ولی عاشقش شدم اولی سنتی بود عروس دوماهه بودم دو ماه رفتم زیر یه سقف که طلاق گرفتم 😔

الانم 11 ساله ازدواج کردم شدم خونه نشینو خانه دار 

فکر کن دیشب رفتم آشغال گذاشتم دم در اومدم بالا یه چک محکم خوردم چرا چون نمیزاره بیرون بیرون برم 😔😔

خرقت واقعا درسته .من الان دارم خودمو تباه میکنم .ولی مثل خر نمیفهمم.یعنی میدونما درستش چیه ولی بازم ...

ب خدا چند ساله دیگه چنان حسرت این روزارو میخوری ک چرا انقد خودتو زجر دادی

به این فکر کن همین حرص خوردنات میشه یه چروک رو صورتت واسه چند سال دیگه

میسه یه دردو مرضی تو تنت

مگه قحطی آدم اومده؟؟؟؟ وقتی یکی لیاقتتو نداشت اصلا بهش فکرم نکن

این حرفای منو شاید جدی نگیری الان شاید دلت درگیره خیلی ولی چند سال دیگه حتما به حرفای امروز میرسی

اینم بگم ک با اینکه الان انقده دوسش داریو درگیرشی ولی چند ساله دیگه مطمئن باش اصلا حسی بهش نخواهی داشت مطمئن باش