2777
2789
عنوان

جالب ترین سؤالی که فرزندتون از شما پرسیده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 24040 بازدید | 384 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاً؟؟؟ روند باردار شدن رو میدونست؟کامل؟! از کجا؟

آره. کامل. تااااا دخول. خب از دوستاش و اینترنت و... منم مشکلی ندارم دختری که به سن تکلیف رسیده بدونه چه‌طور دنیا اومده. بچه باید همه چیز رو بدونه هوشیار باشه

اللهم عجل لولیک الفرج
من به مامانم گفتم بهشت کجاست گفت ته دنیا سر ناهار یه ساعت گریه کردم منو ببرید بهشت بابام گفت ناهار ب ...

عاشق بابات شدم😅😂

خدا حفظش کنه عزیزم

یه روز خوب میاد روزی که تمام غصه ها فراموش میشن❤🍃

۱۵ سالم بود از مامانم پرسیدم از کجا میفهمن بچه دختره یا پسر مامانم 🤦‍♀️

داداشام 🙄

خالم ☹

کلن خیلی گیج بودم 

واسه دخترم قرار بود کفش بخریم ۶ سالشه دست روی کفش ۴۰۰ تومنی گزاشت گفت الا بلا همینو میخام شوهرم گفت پول ندارم بابا حالا تو یکی دیگه انتخاب کن بچم برگشت گفت پول نداری برای چی زن گرفتی 😐منم الکی دنیا اوردی 😕

به مامانم میگفتم چرا دوتا زن باهم نمیتونن ازدواج کنن بچه دار شن چرا فقط زنو مرد 

بعدم فکر میکردم در لحظه زایمان ناگهان دل مامانه باز‌میشه بچه میاد بیرونو دلش باز بسته میشه وقتی فهمیدم از کجا بچه میاد دیگه اون ادم سابق نشدم💔

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...                 

من ۸ سالم بود سیر تا پیاز زندگی زناشویی رو میدونستم

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         
من از کجات به دنیا اومدم؟؟ این سوال من از مامانم بود🥴

من 6 سالم که بود فکر میکردم بچه خریدنیه میشد از اسباب بازی فروشی خرید با خودم رویا پردازی میکردم میگفتم چی میشه اصلا بابام بره اسباب فروشی برام خواهر بخره

چقدر تباه بودم من😅😂

یه روز خوب میاد روزی که تمام غصه ها فراموش میشن❤🍃
من کلاس چهارم که بودم از مامانم پرسیدم بچه چجوری افریده میشه مامانم گفت خدا بچه رو از گوشت و استخوان ...

من دبیرستان از تو‌ کتاب زیست‌ فهمیدم😅😅😃😃😃🤭 قبلش‌ فکر میکردم از گِل درست میشیم‌ و‌ هیچوقت به نوزادا‌ فکر نکرده‌ بودم ....