2777
2789
عنوان

فقط خانم های متاهل بیان لطفا

224 بازدید | 24 پست

سلام .ببخشید من چندماهی ک ازدواج کردم. دوس ندارم حرمت بین منو شوهرم بشکنه.شوهرم ازاوناس خ زود اعصبانی میشه ولی دلش خ صافه ته دلش هیچی نیست کینه ای نیست.وقتی ی چیزی میگه من فقط گریه میکنم من انتظار دارم ک بیادآرومم کنه ولی نمیاد . تازه اعصابش ازگریه ی من بدتر میشه هی میگه بس کن.درکل آدم خوبیه.نمیخام حرمتامون بشکنه.اگ ی رفتاربدی ازش دیدم چیکارکنم.فثط بلدم گریه کنم.نمیتونم موقع عصبی شدنش حرف بزنم.همه توزندگی هاشون اولش مشکلات دارن؟؟؟حرفی شنیدم باهاش قهر کنم؟نمیخام بی احترامی  عادی شه .تروخدا بهم کمک کنین

گریه نکن.قهرکن حرف نزن تاخودش بیاد سمتت

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا یسال اول دعوا عادیه حالا برا بعضیا برعکسه اولش خوبن بعد گند میشن برا بعضیا هم اول بد بعد اوکی میشن همشم بخاطر اختلاف اخلاقاس به مرور ب تفاهم میرسن اشنا میشن با اخلاقای هم

🥰🤱🏻

گریه و قهر رو هم نذار عادی بشه 

نذار فکر کنه هرچی بشه قهر می‌کنی یا هرچی بشه گریه می‌کنی 

بذار گریه و قهرت براش مهم باشه و بدونه یه چیز خاص اتفاق افتاده که زدی زیر گریه یا قهر کردی

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷

تو عصبانیت جوابشو نده و جلو چشمشم نباش که حرمتها بشکنن هر وقت داره داد میزنه خیلی خونسرد برو توی اتاقت درو ببند اونم یه کم بعدش آروم میشه یه چندبار اینجوریش کنی خودش میفهمه

سال اول ازدواج دعوا و اختلاف نظر زیاده معمولا تا همدیگه رو بشناسین و اخلاقاتون دستتون بیاد.اگر میبینی گریه کردنت بدتر عصبیش میکنه و فایده ای نداره رو خودت کار کن که ضعف نشون ندی.

سر فرصت هم با شوهرت حرف بزن که اونم جلوی عصبی شدنش رو بگیره و الکی داد و بیداد راه نندازه.

یه وقتایی خودت رو بغل کن، بگو "دمت گرم این راه سخت و طولانی رو اومدی..."

فقط حرف زدن 

البته به غر زدن و متلک گفتن دعوا کردن یا گوشه کنایه زدن ..... حرف زدن نمیگن 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود