2777
2789

🌻🍃🌻🍃

🍃🌻🍃

🌻🍃

🍃

💞 چگونه همسرمان را به خانه جذب کنیم

❣️ به جای اینکه شوهر خسته شما به هنگام ورود به خانه، در آشپزخانه یا اطاق‌ها به دنبال همسرش بگردد، بی‌درنگ برای استقبالش به جلوی درب خانه بروید.

❣️  بگذارید آن لحظه‌ای که به خانه وارد می‌شود، یک لحظه شاد و زیبا باشد.

❣️  با صورت آرایش کرده در حالی که رایحه عطر از وجود شما به مشام می‌رسد، خرامان خرامان به طرف در بروید.

به این ترتیب نه تنها می‌توانید به ابراز محبت او پاسخ بدهید بلکه خود شما هم نیاز به این ابراز محبت دارید

❣️ اگر او با حالتی عصبی و خسته و کوفته به خانه می‌آید، با دیدن قیافه مرتب و منظم شما خستگی از تنش بیرون می‌رود.

ی چیزی خودم اضافه کنم مردا هایی ک رفیق باز یا زیاد طرف مادر خواهرشونو میگیرن ب این دلیل ک بیشتر از طرفشون تایید میشن مثلا کارایی ک مرد انجام میده واس ما مهم نیست ولی در عوض رفیق یا خانوادش ازش تعریف میکنن این یک

دو خوش گذرونی فوتبال داره خانم میگ فیلم درست حق باتو میخوای فیلم ببینی ولی چ بهتر بگی باش عزیزم بحاطر تو فوتبال قول میدم دفعه بعد ب تصمیم شما احترام  بزار 😜

💍❣💍❣💍❣💍❣

کپی شده از کانال روبیکا منو آقاییم لینک در پایین 

@tajrobe_zendegi

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕

بازم نسخه شرت قرمز😑😐

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کافی کارتشو برداری بری خرید زودتر از تو می رسه خونه می گه زن کجایی چرا نمیای خونه 😁 کلا خونه نباشی زودتر میاد

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

همین میگن اتاق به اتاق دنبالتون میکرده 

انگار تو قصر زندگی میکنن ایرانی‌ها 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

حالا من دنبال کسی هستم فقط فوتبال ببینه..می رم خونه داداشم می بینم سریال ابدوغ خیاری می ذارن عصبی می شم 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
خرامان خرامان به طرف در بروید مگه ما ماریم؟ اونیم که رفیق بازه و طرف خانوادشو میگیره بخاطر تایید شد ...

برو دم در 

وگرنه آقا باید اتاق به اتاق دنبالت بگرده 

👀

من 

اتاق هام 

خود شوهرم 

👀

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود