2777
2789

سلام علیکم سلام علیکم عذرا خانم یا الله

سلام علیکم والده ی مش ماشالا

این ور اون ورش ننداز,اخ من بمیرم منو سر لج ننداز

میرم یار میگرما,الف ب ت س ح خ د ذ ن ع

الف اه میکشه ب بده

ب بلای توت بده

ت طوطی میخواد س بده

س سواد داری ج بده

ج جون منی دال بده

دال دلبره من زال بده

زال زاری نکن ز بده

ای ذلیل شده

آی

- - دابشمس های جالبی با این آهنگ ساختن

خاموما اقایون شعر هایی که من میخونم ماله همه فرنگه

هفت طبقه زیر زمین نهنگه

تو جنگل مازندرن پلنگه

دست شهین تفنگه

دست مهین تفنگه

زنای تهرون فاطمه خانوم و صغرا خانوم عذرا خانوم

خاک بر سرت با این شوهرت

ماستی و دوغی اومد … همونی که خواستی اومد

مهین خانوم شهین خانوم حالهش ما چطوره

دختر امسال شما چطوره

کارش چیه از کجا نون میاره

سواد مواد داره یا بیسواده

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🥂🥂🥂🥂🍻🍺🍻🍺🍻🍹🍹🍹🍸🍸🍸🍸🍸🧃🧃🧃🧃🧃🧃🧃🧃🧃🧃🧊 اینا پخش کن بین رقصنده ...

ز اونجایی که من بچه خیر خواه و خوبی هستم و البته قانع فقط یک عدد ابمیو ور میدارم من برم یک گوشه بشینم کیک نوشابه بخورم🤣😁😐🤨

کاش عاشق مهدی(عج) بودن مد میشد💔        کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون...😎               ماهیم تا خورشید هست رهبر راهمون..          در هیچ اساس نامه ای،حق تماشای زیبایی تو بانو به رسمیت نشاخته شده است! خیالت تخت           تحریم کن چادر بکش ب روی همه چشم ها . برنامه صلح امیزی در کار نیست✌     خدایا ما برای تو تیپ زده ایم بگذار نپسندنمان مارا به چه نگاه غیر همین که بنده خوشتیپ تو هستم مرا کافیست😍   اگر میشد میخواستم پس از مرگم  چادرم را هم با من خاک کنید میخواهم روزی که دستهایم خالیست.... امانت مادرم بانو فاطمه را دستم بگیرم.. و به او پس بدهم .  آن ها چفیه را خیس می کردن تا نفس هایشان”آلوده شیمیایی” نشودمن چادر می پوشم تا از نگاه های آلوده”دور بمانم اینی که میگن مشکی رنگ عشقه یعنی چادرمو عشقه  (خانوم وکیل اینده) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ز اونجایی که من بچه خیر خواه و خوبی هستم و البته قانع فقط یک عدد ابمیو ور میدارم من برم یک گوشه بشین ...

دودیقه بودی حالااااا

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
بیا مادر بیا حواسم نبود بهت🍽🍌🍓🍒🍬🍭🍰🧃

ممنون ننه اخ چنگده من خوفم  بیا باهم تقسیم بکنیم عسلم

کاش عاشق مهدی(عج) بودن مد میشد💔        کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون...😎               ماهیم تا خورشید هست رهبر راهمون..          در هیچ اساس نامه ای،حق تماشای زیبایی تو بانو به رسمیت نشاخته شده است! خیالت تخت           تحریم کن چادر بکش ب روی همه چشم ها . برنامه صلح امیزی در کار نیست✌     خدایا ما برای تو تیپ زده ایم بگذار نپسندنمان مارا به چه نگاه غیر همین که بنده خوشتیپ تو هستم مرا کافیست😍   اگر میشد میخواستم پس از مرگم  چادرم را هم با من خاک کنید میخواهم روزی که دستهایم خالیست.... امانت مادرم بانو فاطمه را دستم بگیرم.. و به او پس بدهم .  آن ها چفیه را خیس می کردن تا نفس هایشان”آلوده شیمیایی” نشودمن چادر می پوشم تا از نگاه های آلوده”دور بمانم اینی که میگن مشکی رنگ عشقه یعنی چادرمو عشقه  (خانوم وکیل اینده) 
سلام علیکم سلام علیکم عذرا خانم یا الله سلام علیکم والده ی مش ماشالا این ور اون ورش ننداز,اخ م ...

واییییییی💃🕺💃🕺💃🕺💃💃💃💃🕺🕺🕺🕺💃💃💃🕺🕺🕺🕺🕺🕺

بگیر کنار من با پارتنرم اومدم 

اماده اید بچه هااااا؟؟؟ 

بلهههه ناخداااااا 

نشنیدم صداتونوووو؟؟؟ 

بلههههههههههههه ناخداااااا

اوووووووووووو میاد پیشمون با خوشحالیییی 

باب اسقنجی عاشق اب این تپلیییی 

باب اسفنجیییی کوچولوی دندون خرگوشییییی

باب اسفنجی 

باب اسفنجیییی 

باب اسفنجییی

شلوار مکعبی 

دیریری دیدین دین دیری 

پخش از شبکه پرژنتون😃

واییییییی💃🕺💃🕺💃🕺💃💃💃💃🕺🕺🕺🕺💃💃💃🕺🕺🕺🕺🕺🕺 بگیر کنار من با پارتنرم اومدم 

جووووک

با یار بمانم منو با یار بمیرم

در وصف نی نی سایت یکبار نه صدبار بمیرم

سر میدهم اما سر تسلیم ندارم

من ضغرا خانومم از تیر  همسایه بیم ندارم🤨😐

دلبسته نی نی یار های خویشم

من دانش آموز سلمانمو  با عشق در آمیخته کیفم 

قشنگ به معنای واقعی زدم شعر رو نابود کروم😆😁😐🤭 با احترام به خوانندش قشنگ زدم شعرو کوبیدم ساختم

برقصین بکوبینو که امشب شب شادیسسس

اماده اید بچه هااااا؟؟؟  بلهههه ناخداااااا  نشنیدم صداتونوووو؟؟؟  ب ...

دوبله‌گلوری سرپرست گویندگان محمد رضا صولتی😁