یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
روسریم رو سر کردم همراه اورانوس از اشپزخانه خارج شدیم و سوار بنز شدیم😶
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
با روسری بنزمو تمیز میکردم ک اورانوس از داخل اشپزخونه صدام زد برم صبحونه بخورم:/
چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :)) گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
ای معبود زمینی من،اورانوس زندگی من ، وقتیکه درب خانه را باز میکنم،و تو بدون روسری،با همان موهای ابریشمی ات ،با ناز و کرشمه از اشپزخانه به پیشوازم می آیی، ناگهان مثل بنز ،هوش و حواس را از سرم میپرانی و من بیشتر از قبل غرق در دنیای تو میشوم 😋😋😋😋