2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يكى تاپيك زده بود غسل كنيم وسطش بگوزيم غسلمون باطل ميشه؟ همه نظر ميدادن يكى كامنت گذاشته بود حالا دو ...

😂عالی بود😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

و امید از پیلہ هاے مردہ هم پروانہ مے سازد . ‌.🦋💫

این پست:

"پسر خالم روزی ۳ تا پرتقال مبخورد تو خونشون . اسمشم میدونست . خلاصه میوه ی محبوبش بود

اون موقع ۴ سالش بود ما و خالم اینا رفته بودیم خونه ی عمه ی مامانم عید دیدنی

پسرخالم پرتقال و دید دیوونه شد :

وای مامان🥺

اون نارنجیا چیه🥺

وای حتما خیلی خوشمزن🥺

وای مامان من ازون نارنجیا میخوام🥺

چرا بابا هیچ وقت ازینا نمیخره 🥺

مزش چه جوریه 🥺

خوش به حالشون ازین نارنجیا دارن 🥺

بعد خالم براش پوست کند بهش داد . هر تیکه ای که میخورد :

وای خدایا شکرت که اینو آفریدی 🥺

من تا حالا خوراکی به این خوشمزگی نخورده بودم 🥺

کاش بازم داشتیم 🥺

آخرش تموم شد خودشو میزد که دوباره میخوام 😑😑😑

تهش که میخواستیم بریم عمه ی مامانم چند تا پرتقال ریخت تو پلاستیک داد به خالم گفت بچه دوست داره 😂😂😂😂😂😂😂

آبرومونو به معنای واقعی برد"

این پست بود مال ایشون @r_p  

واقعا خندیدم سوال تاپیک این بود که عجیب ترین چیزی که یه بچه بهتون گفته چیه؟ ایشون این رو تعریف کرد

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

یعنی چی 

زن و شوهر دعواشون شده بود مرده وسط دعوا وسط هال جیش کرد در حال چرخیدن

ک گند بزنه ب خونه😂

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413