2777
2789
زن و شوهر دعواشون شده بود مرده وسط دعوا وسط هال جیش کرد در حال چرخیدن ک گند بزنه ب خونه😂

وای یاد ابیاری فضای سبزا افتادم😂😂😂😂😂😂

و امید از پیلہ هاے مردہ هم پروانہ مے سازد . ‌.🦋💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این پست: "پسر خالم روزی ۳ تا پرتقال مبخورد تو خونشون . اسمشم میدونست . خلاصه میوه ی محبوبش بود اون ...

انشالله همیشه شاد باشین و بخندین 😙

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
منم یبار شوهرم تو خواب گوزید..خودم هلش دادم از تخت پایین افتاد..پاشد از خواب هی تند تند معذرت خواهی ...

ماشالله برخوردت خیلی جدی بوده 😂

و امید از پیلہ هاے مردہ هم پروانہ مے سازد . ‌.🦋💫
انشالله همیشه شاد باشین و بخندین 😙

ممنونم همچنین💕

پستتون رو ذخیره کرده بودم و هنوز هم بهش می خندم😁

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

ی کاربر نوشته بود  شوهرم تو حمام داروی نظافت زده اب قطع شده داره میسوزه جیغ میزنه

این محشر بود کاش اینجور قضایا واسه همه مردا دست بزن دار و خیانتکار رخ بده انشالله به حق علی🤣🤣🤣🤣

ما همانیم که به دریا حکم طوفان میدهیم🧜‍♀️🧜‍♀️🧜‍♀️
زن و شوهر دعواشون شده بود مرده وسط دعوا وسط هال جیش کرد در حال چرخیدن ک گند بزنه ب خونه😂

وای خدا به راه راست هدایتش کنه آخه جچوری به ذهنش رسیده بود😂😂😂😂

وای خدا به راه راست هدایتش کنه آخه جچوری به ذهنش رسیده بود😂😂😂😂

مرتیکه الدنگ این چ سمی بود ب ذهنت رسید

من بودم پاره میشدم از خنده

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

همین امشب یکی پست کرده بود شلوار ۷۰سانت پوشیدم یه خانومه بهم گفته خجالت نمیکشی باعث تحریک مردا میشی یکی گفته بود بهش میگفتی به کسی چه فردا ۶۰ سانت میپوشم یه خیر دیده دیگه پیدا شد گفت برو شورت هفتی بپوش به هبچ کسم ربط نداره ما پشتتیم