2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 27 پست
الان  ک خیلی اومده پایین. ببین تا نزدیک انتخابات یعنی این دوره ۱۰۰ روزه جدید رئیس جمهور، همه چ ...

اره عزیزم ببین توی اینترنت زده یک میلیون و سی تومن ولی تا رفتم طلا فروشی گرمی یک و ۱۵۰ بود با مالیات و تجرت ۱میلیون و ۲۵۰ تومن بوداصلا معلوم نیس چی بچیه

اره ولی هی میگن میاد پایین منم دو روز پیش یه تیکه طلا گرفتم دارم سکته رو میزنم خخخخ چون با بدبختی جم ...

عزیزم وقتی واسه سرمایه گذاری میخری طلایه نو نخر یا سکه بخر یا اگه دوست داری ازش استفاده هم کنی کم اجرت بخر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی واسه سرمایه گذاری میخری طلایه نو نخر یا سکه بخر یا اگه دوست داری ازش استفاده هم کنی کم اج ...

اینو تازه فهمیدم عزیزم من با اجرت بالا گرفتم چون سر در نمیارم زیاد ولی خیلیا گفتن باید دست دوم میگرفتی

اینو تازه فهمیدم عزیزم من با اجرت بالا گرفتم چون سر در نمیارم زیاد ولی خیلیا گفتن باید دست دوم میگرف ...

اره باید دست دوم بگیری بدی ابکاری نو میشه اصلا معلوم نیست که نو نبوده

اره باید دست دوم بگیری بدی ابکاری نو میشه اصلا معلوم نیست که نو نبوده

عزیزم طلای دست دوم قیمتش خیلی فرق میکنه با جدید؟ مثلا یه تیکه طلا ۵ میلیونی دست دومش چقد میشه؟