2777
2789
عنوان

خانومایی که قشک یا بندرس عباس یا گناوه و دیلم هستن بیان🌹🌹😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 40 پست
گچین 50 کیلومتری بندر عباس هست من شهر های بندر عباس رقتم گشتم از همه قیمت مناسب تر همین گچین بود... ...

من نمیخوام یخچال و اینارو گرون بردارم مثلا لباسشویی تو شهر خودمون قیمت کردم چیزی که میخوام گفتن 13،تلویزیون 10،یخچال هم بین 12تا 15،ظرفشویی هم نمیخوام، جاروبرقی فیلیپس هم قیمت کردم4تومن 

حالا شما که گشتی بنظرت میصرفه برم ازونجا بگیرم؟ یا از نمایندگی شهر خودم بویرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اینجور نیست جنساشون عالین،همه خارجی ایرانی ندارن اصلا ماهم هندیجانی نیستیم،اونا زود متوجه میشن ط ...

گفتید چه مدته گرفتید و اینکه چیا گرفتید؟ خرابی تا حالا نداشته؟ چون میگن گارانتی نداره یکم مادرم دل میزنه اما اگه اصل باشه که مطمعنن خیلی خوب کار میمنه

من نمیخوام یخچال و اینارو گرون بردارم مثلا لباسشویی تو شهر خودمون قیمت کردم چیزی که میخوام گفتن 13،ت ...

لباس شویی دوو الان باید این قیمت باشه اونجا... یخچال نمیدونم چون من فقط دنبال ساید بودم اون زمان خریدم 16 ک خب الان شده 98 ملیون اینجا.. 

جا رو برقی من یک و خوردی خریدم نیوجنرال المانی خیلی عالیه... حتما الان دو و خوردی سه شده

تلوزیون هم ک داماد باید میخرید از شهرمون خرید اما براش خارجی از اونطرف اوردن نمیدونم جند شد  فک میکنم الان با 13 اونجا ال جی گیر بیاری.. 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
گفتید چه مدته گرفتید و اینکه چیا گرفتید؟ خرابی تا حالا نداشته؟ چون میگن گارانتی نداره یکم مادرم دل م ...

تی وی و یخچال فریزر دوقلو سامسونگ گرفتیم  

یه تی وی کره ای گرفتیم

کولر دوتیکه 

یخچال فریزر حدود ۶ سال بیشتره

اما بقیش مدت زیادی نیست،یکی دوسالیه اما موردی نداشته خداروشکر

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
لباس شویی دوو الان باید این قیمت باشه اونجا... یخچال نمیدونم چون من فقط دنبال ساید بودم اون زمان خری ...

عزیزم شما براتون کلا از اول تا اخر کار چند گرم طلا گرفتن و اطنمه تو جهاز چیا با شوهرتون بود

اها حدودا شهر خودمون نمایندگی همین قیمته

بستگی به جنس هم داره دیگه... مثلا اینا خارجی اصله... مثلا الان شما لباس شویی ال جی شهرتون چنده..؟ 

عزیزم شما براتون کلا از اول تا اخر کار چند گرم طلا گرفتن و اطنمه تو جهاز چیا با شوهرتون بود

یه سرویس گرفتن بیست و خوردی گرم

4 النگو هر کدوم 5 گرم دوتا هم بعد عروسی 

یه نیم ست 5 گرمی

حلفه و پشت حلقه 4 و نشون 4 یه انگشتر2.5 دیگه همشون باهم حدود 

یه پلاک هم گرفتن 1 گرم

تیکه های داماد هم اینجا همه چی با عروسه اما ما مال اینجا نبودیم برای همین

مبل و ناهار خوری و تخت و خوشخواب و یه فرش و لبتاب و کامپیوتر و تلوزیون و جا کفشی و میز تلوزیون و میز ارایش  اینا رو شوهرم خربد.. انگار فقط سرویس چوب کامل با داماد بود.. 

بستگی به جنس هم داره دیگه... مثلا اینا خارجی اصله... مثلا الان شما لباس شویی ال جی شهرتون چنده..؟&nb ...

الجی پیدا نمیشه جی پلاس هست که فیکه نمیخوام حنس اصل میخوام که دوو نمایندگی گفت 13تومن

من کرمان هستم رفتم گچین خریدم کل جهازم 50 کیلومتری بندر عباس همه چیزام درجه یک هست  و خارجی قیم ...

عزیزم پیج یا شماره ای داری از مغازه لوازم خانگی اونجا بتونم قیمت بگیرم؟