2777
2789

خانوما من برای جهاز میخوام جنس اصل هست یا تقلبی؟ 

قیمتش نسبت به بقیه جاها چطوره؟ خوشگلا ممنون میشم راهنمایی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هندیجان معمولا بهتره برا وسیله خانگی

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

من کرمان هستم رفتم گچین خریدم کل جهازم 50 کیلومتری بندر عباس همه چیزام درجه یک هست  و خارجی قیمت هم دوسال پیش یخچال گرفتم 16 اینجا بود 38

هم جنس اصل هست هم تقلبی خودت باید زرنگ باشی و قشنگ بدونی جنس اصل چطوریه و حدود 200 تا مغاطه هست همشووو باید بری وگرنه ک قیمت گرون بهت میندازن.. 

ولی خب من خیلی راضی ام از جهیزیم

چوبی هامم چهاردانگه تهران خریدم

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
من کرمان هستم رفتم گچین خریدم کل جهازم 50 کیلومتری بندر عباس همه چیزام درجه یک هست  و خارجی قیم ...

بسلامتی خوشگلم مبارکت باشه. گلی گچین کجاست؟ واینکه اصل یا تقلبی بودنشو از کجا نیشه فهمید

کجاست عزیزمم جنسش اصله یا قبمتش کمتره؟ 

یه ساعت فاصله داره با دیلم

بله ما همه اقوام میرن اونجا خرید،جنس اصل بدون گارانتی البته ،و قیمتش نسبت به بازار کمتره

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
یه ساعت فاصله داره با دیلم بله ما همه اقوام میرن اونجا خرید،جنس اصل بدون گارانتی البته ،و قیمتش نسب ...

میدونید مشکل اینه که تا میفهمن بومی نیستی میخوان جنس بد بندازن اما اگه طرف بومی اونجا باشه جنس اصل میدن بهش

بسلامتی خوشگلم مبارکت باشه. گلی گچین کجاست؟ واینکه اصل یا تقلبی بودنشو از کجا نیشه فهمید

گچین 50 کیلومتری بندر عباس هست

من شهر های بندر عباس رقتم گشتم از همه قیمت مناسب تر همین گچین بود... 

از رنگشون سایزشون... مثلا فوت یخچال اصل بیشتره رنگش قشنگ تره... 

ولی وقتی صد تا مغازه یری یکی یکی قیمت بپرسی قطعا اصل غیر اصل هم میفهمی چطوریه.. 

قیمت شهر خودتونم دقییییقققق داشته باش ک بعضی چیزا میبسنی گرون تره

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
میدونید مشکل اینه که تا میفهمن بومی نیستی میخوان جنس بد بندازن اما اگه طرف بومی اونجا باشه جنس اصل م ...

نه اینجور نیست جنساشون عالین،همه خارجی ایرانی ندارن اصلا

ماهم هندیجانی نیستیم،اونا زود متوجه میشن طرف بومی نیست راضی بودیم تابه حال هر چی خریدیم

حالا باز پرسو جو کنید