2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من اسکین مرهستم و شغلمه اصلا فایده نداره،نخر،هم هانگیشو دارم هم میکرودرم ابریژن،میخوای تو خونه ...

ن داخل مطب با تخلیه اخه من دیگه جوش چرکی نمیزنم ولی یه عالمه جوش زیر پوستی دارم پس چکار کنم؟؟

ن داخل مطب با تخلیه اخه من دیگه جوش چرکی نمیزنم ولی یه عالمه جوش زیر پوستی دارم پس چکار کنم؟؟

عزیزم میکرودرم خانگی که مکش داره فقط تو سری جارو برقی بکش رو پوستت چی میشه ؟جوشات میان بیرون؟؟؟نه! اون ابریژن هم که ما داریم تقریبا خیلی فایده نداره چه برسه خانگیش ،ابریژن بازم یه اکسید الومنیوم میپاشه رو پوست اون یکم پوست لایه برداری میکنه یکم البته،شما باید اتوی صورت یا اسم دیگش درمااف بخری

عزیزم میکرودرم خانگی که مکش داره فقط تو سری جارو برقی بکش رو پوستت چی میشه ؟جوشات میان بیرون؟؟؟نه! ا ...

بله ابریژن رفتم و با اینکه یکبار رفتم یکم پوستم خوب شد ولی گفتن باید بیشتر بیای نتیجه ببینی

اها ممنون🌸💕

ببین گلم دو تا چیز میتونی بگیری یکی قلم کومدون ،یه وسیله ۵ هزار ت ،صورتت بخور میدی که منافذ باز بشه بعد با کومدون زیر پوستی ها رو تخلیه میکنی بعدم بخور سرد،یا اگه پولداری میری دستگاه درمااف میخری،که یه لبه نازک داره و اولتراسونیک داره،این لبه رو میکشم رو پوست ،چربی ها میزنه بیرون،ما داخل اتاق پاکسازی هر دو رو با هم استفاده میکنیم 

ببین گلم دو تا چیز میتونی بگیری یکی قلم کومدون ،یه وسیله ۵ هزار ت ،صورتت بخور میدی که منافذ باز بشه ...

ما پاکسازی کامل رو داخل اصفهان با پک بهداشتی و ییه عالمه کار دیگه صد ت میگیریم 

ببین گلم دو تا چیز میتونی بگیری یکی قلم کومدون ،یه وسیله ۵ هزار ت ،صورتت بخور میدی که منافذ باز بشه ...

قلم کومدون همونه که سرش دایره ایه؟؟کجا دارند؟یعنی با دست درشون بیاریم بدتر میشن؟😂

قلم کومدون همونه که سرش دایره ایه؟؟کجا دارند؟یعنی با دست درشون بیاریم بدتر میشن؟😂

نه با اونا راحت تره ،ربطی به دست و اینا نداره،مهم اینه قبلش منافذ باز بشه،بعدش هم مراحت بعدیش انجام بشه و اخر سر بخور سرد بدید منافذ بسته بشه