2777
2789
عنوان

من میتونم تو دوماه پزشکی بیارم

1735 بازدید | 53 پست

سلام بچها مهم نیس چند نفر تونستن تو ی مدت کم مثلا دوماه پزشکی بیارن یانه مهم اینه ک تصمیمو گرفتم برای این ۷۰روز باقی مونده تاکنکور تمام تلاشمو میکنم چون احساس میکنم لیاقتم خیلی بیشتر از ایناس لیاقت من این نیس ک هر صب باافکارمنفی ازخواب بلند شم و اون روزم رو مث  زهر تلخ کنم اطرافیانی ک فکرمیکنن خیلی بدشانسن و منتظر اتفاقات بد زندگین هم نتایج این افکارشون دیدن و میبینن من ب عنوان ادمی ک ی بار بدنیا میام و ی بار زندگی میکنم نمیخام ی همچین زندگی داشته باشم من ی زندگی پراز ارامش میخامم ارامش و خوشبختی در کنار همسرم مهم ترین چیز زندگیمه و رسیدن ب شغلی ک دوسش دارم راستی امروز تولدم ن بخاطر اینکه چند سال پیش تو همچین روزی بدنیا اومده باشم نه ..بخاطر اینکه امروز نگرشم ب کلی تعقیر کرده و تصمیم گرفتم ارزوهامو ب واقعیت تبدیل کنم شاید تواین دو ماه دیگه نزام ب نی نی سایت سر نزنم اما بهتون قول میدم نتایج کنکورم ک اعلام شد به همتون بگم چه معجزه ایی کردم 

دوماه؟

خواستن توانستنه تلاشتو بکن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این عالیه و قطعا موفق میشی

ولی یادت باشه. فقط خودتو باور داشته باش و تاپیک نزن ک اعلامش کنی

فقط خودت مهمی و خودت

نه اینکه بقیه باورت کنن، ففط خودتو باور کن

موفق باشی

این عالیه و قطعا موفق میشی ولی یادت باشه. فقط خودتو باور داشته باش و تاپیک نزن ک اعلامش کنی فقط خو ...

اره عزیزم موافقم اما اینو من ب عنوان ی قول درنظرمیگیرم ک قصد دارم حتما بهش عمل کنم

موفق بودن و منفی نبودن و زندگی با آرامش داشتن، ارتباطی با پزشکی قبول شدن نداره. میتونی پزشک باشی و اصلا خوشبخت نباشی یا برعکس.

تو دوماه هم تقریباً پزشکی آوردن غیر ممکنه. به خودت امید واهی نده چون بعدا که نشه، بیشتر از قبل حالت بد میشه.

اینو به عنوان یه آدم با تجربه میگم بهت.

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله