2777
2789

شوهرم با مشت محکم زده تو سر من استفراغ نداشتم اما دو روزه سرم سنگینه حس فشار تو سرم دارم درد وحشتناک نیست اما حس سنگینی دارم، شبا میخوام بخوابم به پشت نمیزاره باید به پهلو شم و صدای وزوز آروم تو گوشمه شبا موقع خواب 

به نظرتون سرم خورده؟ 

برم پزشکی قانونی؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشکنه دستش اشغال وحشی جاش تو باغ وحشه نه تو خونه مرتیکه ی هیچی ندار 😡😡😡😡😡

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔

ضربه به سر بعد یه روز اگه چیزی شده باشه خودش نشون میده 

یه دکتر برو 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

منم دوسال پیش سر رفتن دانشگاه از برادرم کتک خوردم و ضربه ب سرم وارد شد

دوروز بعدش حالم خیلی بد شد و نمیتونستم ازجام بلندشم.وسط تابستون ب اون گرمی احساس سردی میکردم.انقدی حالم بد بود ک میگفتم دکترو بیارین خونه

ب صد بدبختی رفتم دکتر .من چیزی نگفتم دکتر بعد معاینه فهمید ضربه ب سرم واردشده

چندتا داارو نوشت و سرم و امپول زد

حالم خوب شدهمون روز

ضربه به سر بعد یه روز اگه چیزی شده باشه خودش نشون میده  یه دکتر برو

من استفراغ نداشتم اما حس بدی تو سرم دارم مثله همیشه نیست سنگینه موقع خوابم به پشت قشنگ صدا میاد تو سرم 

اخی بمیرم برات😞

حتما برو دکتر بعد به خانوادت بگووووو

این بیمار روانیه قطعا 

اخه چطور دلش میاد؟😕😞

دوستان من مشاوره روانشناسی رایگان برگزار میکنم مشکلی داشتین خوشحالم میشم بتونم کمکتون کنم🌹 در ضمن کاربری قبل تر دست خواهر من بوده و تاپیک ها مربوط به بنده نیست🙏🌸

لعنت به مردی که دست رو زن بلند می‌کنه 😔😔آتیش گرفتم بمیرم واسه دلت الان خوبی  کجایی خونه شوهرت ؟

خانوادت میدونن چرا زد چیکار کردی آره برو پزشک قانونی یه پرونده براش بازکن حتی اگه طلاقم نگیری خوبه

منم دوسال پیش سر رفتن دانشگاه از برادرم کتک خوردم و ضربه ب سرم وارد شد دوروز بعدش حالم خیلی بد شد و ...

میشه علائمت رو بگی؟ حال من بد نیست الیت همش استراحت می کنم ولی تو سرم حس فشار دارن بعد گریه کردنم به سرم فشار میاد